Antena 3 CNN Actualitate Mama lui Bogdan Drăghici, audiată de poliţişti. Cum arată casa unde a locuit şeful Asociaţiei TATA

Mama lui Bogdan Drăghici, audiată de poliţişti. Cum arată casa unde a locuit şeful Asociaţiei TATA

Mama lui Bogdan Drăghici este audiată chiar în aceste momente în locuinţa sa. Antena 3 a prezentat imagini în exclusivitate cu vila unde locuia preşedintele Asociaţiei TATA, bărbatul care a murit în această dimineaţă, după ce a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei din Bucureşti.

Mama lui Bogdan Drăghici, audiată de poliţişti. Cum arată casa unde a locuit şeful Asociaţiei TATA
Sursa foto: Antena 3
de Cristina Ştefan    |    06 Apr 2022   •   11:59

Mai mulţi anchetatori au ajuns miercuri în casa unde a locuit Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi şi-a dat foc.

Bărbatul a fost condamnat ieri la 15 ani de închisoare pentru că şi-ar fi violat fiica vitregă.

Bogdan Drăghici a murit carbonizat în maşina sa

"Preşedintele Asociaţiei TATA a locuit mai mulţi ani alături de părinţii lui. Anchetatorii vor să stea de vorbă cu mama bărbatului, pentru a afla ce s-ar fi putut întâmpla cu exactitate.

Vecinii ne-au mărturisit că acesta era vizitat nu de puţine ori de rude şi prieteni, oamenii spunând că era o persoană sociabilă. Ne-am întâlnit şi cu poştaşul, care ne-a mărturisit că l-a văzut ultima dată pe Bogdan Drăghici, în urmă cu cinci zile şi nu părea o persoană care era în depresie, însă unii spun că ar fi avut câteva probleme, pentru că nu de puţine ori se întâmpla să treacă pe lângă ei şi să nu îi salute.

Preşedintele Asociaţiei TATA se afla sub control judiciar şi a fost reţinut timp de un an, mai exact în anul 2019, pentru viol şi corupere de minori. În urmă cu puţin timp a ieşit un anchetator din locuinţa lui Bogdan Drăghici, însă mai sunt şi alţi anchetatori care stau de vorbă cu mama acestuia", a transmis Cristina Ştefan, reporter Antena 3.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ultima postare pe Facebook a lui Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei: ”Și eu sunt ucrainean!”

Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi-a dat foc, miercuri dimineață, condamnă agresiunea Rusiei asupra Ucrainei, în ultima sa postare de Facebook.

”Și eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toți ucraineni, până când se va sfârși definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire!

Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naștere la Kiev, într-o metropola strălucitoare, populată de oameni fericiți să savureze o primăvară superbă”, este ultima postare a lui Bogdan Drăghici, făcută luni, pe contul său de Facebook.

Bogdan Drăghici, şoferul care a murit carbonizat, fusese condamnat după ce şi-a batjocorit fiica

Potrivit unor surse Antena 3, Bogdan Drăghici a fost condamnat, ieri, la 15 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era acuzat că şi-a batjocorit fiica.

De asemenea, el era cercetat şi într-un alt dosar penal, tot pentru infracţiuni de agresiune sexuală.

Bogdan Gheorghe Drăghici avea interdicţia de a părăsi ţara până la data de 26 mai 2022 şi se afla sub control judiciar.

Citiţi şi: Primele detalii despre atacul de la Ambasada Rusiei. Ce au găsit procurorii în mașină 

×
Subiecte în articol: Bogdan Drăghici casa
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close