Antena 3 CNN Actualitate Mamă a cinci copii, omorâtă pe trecerea de pietoni, în Târgoviște. Șoferul care a lovit-o are doar 19 ani

Mamă a cinci copii, omorâtă pe trecerea de pietoni, în Târgoviște. Șoferul care a lovit-o are doar 19 ani

Larisa, mamă a cinci copii, din Târgoviște, a murit sâmbătă seara, spulberată pe trecerea de pietoni de un șofer de numai 19 ani. Zeci de minute au încercat medicii să o țină în viață, însă manevrele lor nu au dat rezultat.

Mamă a cinci copii, omorâtă pe trecerea de pietoni, în Târgoviște. Șoferul care a lovit-o are doar 19 ani
Sursa foto: Facebook/ Marius Buga
de Mia Lungu    |    25 Apr 2021   •   20:13

Larisa se îndrepta, sâmbătă seară, de la serviciu spre casă. În momentul în care a traversat pe trecerea din pietoni o mașină sport a lovit-o din plin, după care s-a izbit de un copac. Tânărul a fost audiat de polițiști și este cercetat acum în stare de libertate, potrivit presei locale.

O femeie, de 33 de ani, a fost spulberată pe o trecere de pietoni din micro 12, in Targoviste. Din nefericire, victima, in stare critica, a decedat. www.targovistenews.ro

Posted by Marius Buga on Saturday, April 24, 2021

Femeia de 33 de ani avea un băiat de 14 ani și 4 fete. Aceștia au stat mai mult printre străini cât ea a fost plecată la muncă, în Italia. Tocmai ce se întorsese și își găsise un loc de muncă la o fabrică.

Un martor a sărit în ajutorul ei până să sosească ambulanța, însă impactul s-a dovedit fatal.

Corina Corneanu, medic SAJ Dâmboviţa: ”Când am ajuns la fața locului pacienta era în stop cardio-respirator, cineva de la fața locului îi făcea masaj cardiac”.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close