Antena 3 CNN Actualitate Mama copiilor agresați în Drumul Taberei rupe tăcerea. Calvarul prin care au trecut micuții. ”După mine, l-aș omorî”

Mama copiilor agresați în Drumul Taberei rupe tăcerea. Calvarul prin care au trecut micuții. ”După mine, l-aș omorî”

Mama copiilor agresați în Drumul Taberei rupe tăcerea. Calvarul prin care au trecut micuții. ”După mine, l-aș omorî”
06 Ian 2018   •   14:32

Mama copiilor agresați în lift de un necunoscut, a povestit ce au relatat micuții despre incidentul din Drumul Taberei. Copiii sunt speriați și au explicat de ce nu au reacționat, băiatul crezând că viața surorii sale este în pericol, după ce fata a fost ținută pe pervazul blocului, la etajul 8.

”O săruta pe gură, a pipăit-o și la un moment dat s-a oprit liftul. A dat să iasă cu ea în brațe, a ieșit și băiatul cu ei. Acolo i-a pipăit, i-a pupat, mai mult pe fată. A stat 10-12 minute cu ei la etajul 8. Au coborât la etajul 4, le-a dat drumul, iar i-a pipăit, i-a băgat mâna fetei în chiloței. Băiatul mi-a zis că a fost speriat să țipe, practic o țina pe fată pe pervazul geamului la etajul 8. Am spus că bărbatul mi se pare cunoscut, când am văzut la secție. Imediat cum mi s-a arătat filmarea din lift, mi s-a părut fața cunoscută, de aici din zonă, de la mine de pe stradă. E cunoscut, dar nu știu de unde, sigur din zonă de la noi. După mine, ca mamă, l-aș omorî. Sunt foarte mulți copii, îmi este teamă, la școală ne învață că trebuie să le oferim încredere, eu i-am lăsat să meargă de la școală acasă, la o vecină, doar între străzi aici. Și acum copii deja nu mai vrea nici cheile să le aibă în casă, nu deschidem la nimeni, mă închizi în casă” a spus mama copiilor agresați în lift.

Polițiștii caută un bărbat, suspect de pedofilie, care a agresat sexual doi copii, în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei.

Cei doi frați, o fetiță și un băiat, au plecat la o prietenă de familie, care locuiește la două străzi de locuința lor. Mama copiilor a rămas acasă cu al treilea copil. 

×
Subiecte în articol: pedofil agresiune Drumul Taberei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close