Antena 3 CNN Actualitate O mamă şi-a ucis fără milă cele trei fetiţe, apoi a sunat poliţie. Cum au găsit-o oamenii legii

O mamă şi-a ucis fără milă cele trei fetiţe, apoi a sunat poliţie. Cum au găsit-o oamenii legii

Trei fetiţe, între care un bebeluș de doar opt luni, au fost găsite moarte de oamenii legii după ce chiar mama lor a sunat la Poliție și a anunțat că le-a curmat viața. Femeia a mărturisit și că urmează să-și ia viața. Când au ajuns la ea, polițiștii au găsit-o în viață, dar cu răni grave.

O mamă şi-a ucis fără milă cele trei fetiţe, apoi a sunat poliţie. Cum au găsit-o oamenii legii
Sursa foto: Pixabay.com
de Dan Gabor    |    17 Oct 2020   •   16:22

Totul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în cartierul Donaustadt din Viena. Din primele date, fetițele, una de 9 ani, una de 3 şi un bebeluş de 8 luni ar fi fost sufocate cu sânge rece chiar de mama lor. Fetiţa cea mare mai trăia când au ajuns polițiștii și a fost transportată de urgenţă la spital, însă în ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

Rudele mamei, care este din Nepal, le-au spus anchetatorilor că tatăl copilelor s-a separat de femeie, dar locuieşte în continuare în acelaşi oraş.

"Astăzi, la primele ore ale dimineții, o femeie în vârstă de 31 de ani a sunat la numărul de urgență al poliției și a declarat că tocmai și-a ucis copiii și că vrea să se sinucidă. În timpul unei percheziții imediate a locuinței, polițiștii au găsit două fete, în vârstă de opt luni și trei ani, care erau moarte.

O a treia fată, în vârstă de nouă ani, a fost dusă la spital, dar resuscitarea nu a reușit. În acest moment, o ancheta are loc la locul faptei. Un raport medical criminalist cu privire la cauza morții este încă în așteptare." a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Mirror.

 

×
Subiecte în articol: crima mama Germania
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close