Antena 3 CNN Actualitate Mama elevei dispărute: Cineva o ţine sechestrată. Aprecia şi religia, dar 90% din timp şi-l aloca studiului

Mama elevei dispărute: Cineva o ţine sechestrată. Aprecia şi religia, dar 90% din timp şi-l aloca studiului

Mama elevei dispărute: Cineva o ţine sechestrată. Aprecia şi religia, dar 90% din timp şi-l aloca studiului
15 Feb 2014   •   16:37

Mama elevei de  15 ani, care a dispărut din Bucureşti, este convinsă că fata ei a fost răpită şi că cineva o ţine sechestrată de 4 zile. Mai mult, mama respinge ipoteza că Iulia ar fi fugit la o mânăstire pentru că, spune ea, deşi are o înclinaţie spre religie, nu ar fi o fanatică.

"Nu a zis niciodată că ar vrea să plece. Era apropiată de mine şi de tata. Nu pleca nicăieri fără mine sau el. Aprecia şi religia, dar 90% din timp şi-l aloca studiului", a spus mama fetei.

Patriarhia Română: Nicio mănăstire ortodoxă NU primeşte minori în monahism


Şi duhovnicul fetei i-a confirmat mamei că fata nu i-a spus niciodată că vrea să fugă la mânăstire.

Eleva se numeşte Iulia Ionescu, este în clasa a IX-a, la liceul Sfantul Sava. Are ochii verzi şi părul lung, şaten închis.

"Minora dispărută se numeşte Ionescu Iulia Cristina, este în vârstă de 15 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,67 m, greutate 50 kg, faţă ovală, ten de culoare deschisă, ochi verzi, păr şaten închis lung şi drept, bărbie rotundă. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămaşă albă, pulover mov, scurtă neagră cu nasturi aurii şi ghete negre", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Dacă aţi văzut-o sau aveţi informaţii ce pot ajuta la găsirea ei, vă rugăm să sunaţi imediat la numărul de urgenţă 112 sau să mergeţi la cea mai apropiată secţie de poliţie.

×
Subiecte în articol: eleva
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close