Antena 3 CNN Actualitate Mama Elodiei Ghinescu a dezvăluit ultima discuție cu fiica ei: ”Mi-am dat seama că nu este lucru curat!”

Mama Elodiei Ghinescu a dezvăluit ultima discuție cu fiica ei: ”Mi-am dat seama că nu este lucru curat!”

Mama Elodiei Ghinescu a dezvăluit care a fost ultima discuție pe care a purtat-o cu fiica ei, înainte ca aceasta să dispară fără urmă.

Mama Elodiei Ghinescu a dezvăluit ultima discuție cu fiica ei: ”Mi-am dat seama că nu este lucru curat!”
de Laura Dinu    |    28 Mar 2023   •   12:55

Emilia Ghinescu susține că fostul ei ginere, Cristian Cioacă, nu va recunoaște niciodată crima, deoarece ”caracterul lui este de așa natură”. 

"Sunt foarte mâhnită, cum am fost și acești ani, de când a omorât-o și până acum. El nu a recunoscut și vă spun că nici nu va recunoaște. Acum deja s-a obișnuit cu această treabă. Caracterul lui este de așa natură, așa vedeam eu înainte, se bucura când făcea rău cuiva", povestește femeia. 

Aceasta spune că s-a întâlnit cu fiica ei și cu soțul acesteia cu doar o zi înainte de dispariție. 

"Nu mi-a spus prea multe, că era așa, o fire pentru familia ei. Nu prea îi plăcea să vorbească foarte mult. Bine, mie îmi mai povestea, dar ultima zi în care am vorbit cu ea era cam supărată și el a avut o ieșire nepotrivită.  

Citește și: Cristian Cioacă rămâne în închisoare. Judecătorii i-au respins definitiv cererea de eliberare condiționată

Au venit cu o zi înainte la noi acasă, am servit masa împreună, după care el a plecat într-o cameră și a spus că e foarte obosit și că vrea să se odihnească. 

A stat acolo până când s-a gândit să plece acasă. Mi-am dat seama că între ei nu este lucru curat, dar am înțeles că de foarte multă vreme exista acest lucru deoarece el avea o amantă în Pitești, o amantă care a venit și la proces. În noaptea când el a omorât-o pe Elodia, a venit de acolo", a mai spus mama Elodiei, potrivit DCNews

Vă reamintim că în luna ianuarie, magistrații de la Judecătoria Pitești au respins cererea depusă de Cristian Cioacă pentru eliberarea condiționată. Potrivit legii, el are dreptul să depună o nouă cerere de eliberare în luna mai.   

Pentru a putea cere liberarea condiționată, Cristian Cioacă ar fi trebuit să execute 4.566 de zile de pedeapsă. În schimb, acesta este după gratii de 3130 de zile, însă a mai câștigat multe zile de libertate pentru că a lucrat 685 de zile în penitenciar, dar și prin recurs compensatoriu. Adică prin faptul că în penitenciar nu există condițiile impuse de normele UE și astfel persoanele pot câștiga alte zile de libertate. În speță, Cristian Cioacă a recuperat peste 300 de zile în acest mod.   

Cristian Cioacă a fost condamnat în 2014, la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra soției, Elodia Ghinescu.   

Avocata a dispărut fără urmă în august 2007.   

Condamnarea fostului polițist a fost data în contextul în care acesta nu și-a recunoscut niciodată fapta, iar cadavrul femeii nu a fost găsit până acum. Cazul lui Cristian Cioacă și al soției sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost, în urmă cu 16 ani, unul dintre cele mai mediatizate din istoria României post-decembriste. 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close