Antena 3 CNN Actualitate Mamă fără milă! O fetiţă de patru ani a fost bătută de propria mamă, care iniţial o abandonase

Mamă fără milă! O fetiţă de patru ani a fost bătută de propria mamă, care iniţial o abandonase

Mamă fără milă! O fetiţă de patru ani a fost bătută de propria mamă, care iniţial o abandonase
Sursa foto: foto: agendadeiasi.ro
de S.T.    |    09 Apr 2012   •   17:44

O fetiţă de doar 4 ani, abandonată de mamă şi crescută de un asistent maternal până în urmă cu patru luni, când a fost luată acasă de mama sa, a ajuns la un centru de plasament, după ce a fost bătută de mama sa, informează Mediafax.

În urma unei anchete sociale, reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Mehedinţi au constatat că micuţa era bătută crunt chiar de către părinţii săi. Fetiţa a fost găsită cu numeroase vânătăi pe faţă şi multiple escoriaţii la nas, pe gât şi la ureche.

Mama recunoaşte că a lovit-o, dar susţine că urmele de violenţă de pe faţă le are după ce ar fi căzut pe scări. Angela Boceanu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Mehedinţi, a declarat că asistenţii au luat fetiţa şi au dus-o într-un centru de plasament, întrucât urmele de violenţă erau evidente şi nu puteau fi provocate prin cădere.

"Se va stabili plasament de urgenţă, la centrul pentru copilul abuzat, exploatat şi va fi consultată de un specialist psiholog să vedem în ce stare este. Se va sesiza Tribunalul Mehedinţi pentru instituirea unei măsuri de protecţie specială pentru minori", a spus Boceanu.

Totodată, vor fi sesizaţi şi procurorii, pentru rele tratamente aplicate minorului, acuzaţii care îi vizează pe părinţii minorei.

×
Subiecte în articol: mama bătaie
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close