Antena 3 CNN Actualitate Mama fetei care a murit pe Calea Floreasca: Nu am nevoie de banii lui. Îmi doresc să moară

Mama fetei care a murit pe Calea Floreasca: Nu am nevoie de banii lui. Îmi doresc să moară

Mama fetei care a murit pe Calea Floreasca: Nu am nevoie de banii lui. Îmi doresc să moară
Sursa foto: Foto: VideoNews
de G.S.    |    06 Noi 2011   •   15:15
Mama fetei care a murit în urma accidentului de sâmbătă dimineaţă, pe Calea Floreasca, a venit la locul accidentului, pentru a aprinde o lumânare şi a stat de vorbă cu presa. Femeia, plângând, a recunoscut că nu vrea daune şi că nimic nu va putea să o aducă înapoi pe fiica sa.

"Fata mea avea carnet. Nu se urca la volan, dacă ieşea undeva şi bea. A fost conştientă. Când a plecat la club, i-am zis "Să nu te urci la volan după ce bei” şi a zis: "Nu, mamă, stai liniştită!” Şi nu a băut şi a murit din cauza altuia. Nu mi-o mai dă înapoi nimeni. Poliţia nu face nimic decât să muşamalizeze tot".

"Nu ne-a contactat nimeni, de-aia am venit aici. Nu mi-am văzut copilul, am zis măcar să îi aprind o lumânare la locul accidentului. Nu am nevoie de banii lui, niciun ban din lumea asta nu îmi acoperă ce mi-a făcut el mie. Nimic nu poate să acopere dragostea unui copil”, a adăugat femeia.
 
Get Adobe Flash player

×
Subiecte în articol: accident tanara taxi beat carnet

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close