Antena 3 CNN Actualitate Mama fetei care s-a înfometat până la moarte: Spunea că vrea să traiască, doar ca să mă facă să mă simt mai bine

Mama fetei care s-a înfometat până la moarte: Spunea că vrea să traiască, doar ca să mă facă să mă simt mai bine

Mama fetei care s-a înfometat până la moarte: Spunea că vrea să traiască, doar ca să mă facă să mă simt mai bine
Sursa foto: Foto: Antena 3
24 Sep 2011   •   10:12

Acuzaţii grave în cazul fetiţei de 12 ani care a murit după ce s-a înfometat de dorul mamei. Mama fetiţei îi acuză pe medici că nu au tratat-o cum trebuie dar şi pe bunica ei, adică pe propria mamă, că a fost interesată mai mult de bani decât de copil.

„Ştiam că nu mai poate respira. Era ca o legumă. (...) Spunea câteodată că vrea să traiască, dar asta o făcea doar ca să mă facă să mă simt mai bine”, a povestit mama Monicăi.

Femeia spune că a luat legătura în mod constant cu fata, atunci când era plecată din ţară. „Am luat legătura de o grămadă de ori, chiar şi de două ori pe lună. Câteodată era la joacă, şi vorbeam nu numai cu mama mea”.

„Mama mea îmi cerea mereu bani. Pe mama o interesa mai mult banul. Nu am crezut-o când mi-a zis ca fetiţa e în spital, credeam că vrea bani”, a adăugat femeia.

Fetiţa de 11 ani a murit la vineri la Arad, de dorul mamei. A refuzat să mănânce până când s-a stins. Monica avea la 11 ani doar 10 kilograme. Îi era greu să trăiască fără iubirea celei care a născut-o şi pe care nimeni nu a reuşit să o înlocuiască.

×
Subiecte în articol: viaţa moarte
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close