Antena 3 CNN Actualitate Mama fetei de 12 ani vândută pentru căsătorie şi ţinută în lanţuri, reţinută pentru 24 de ore

Mama fetei de 12 ani vândută pentru căsătorie şi ţinută în lanţuri, reţinută pentru 24 de ore

Mama fetei de 12 ani vândută pentru căsătorie şi ţinută în lanţuri, reţinută pentru 24 de ore
Sursa foto: Foto: kimberlykinrade.com
29 Iul 2011   •   08:25

Mama fetei de 12 ani care era ţinută în lanţuri în localitatea constănţeană Valu lui Traian, a fost reţinută pentru 24 de ore. Aceeaşi măsură a fost luată şi pentru viitoarea ei soacră. Se pare că fata, de origine rromă, fusese vândută în decembrie anul trecut  familiei viitorului ei soţ, şi el minor.

Fata a fost vândută în luna decembrie unei familii care avea un băiat minor şi cu care urma să se căsătorească. Pentru că a încercat să fugă de mai multe ori, a fost legată cu un lanţ de piciorul patului. A reuşit totuşi să se dezlege şi a plecat spre casă. A fost găsită pe stradă cu un lanţ legat la picior, susţin autorităţile.

Mama fetei şi mama viitorului soţ sunt surori vitrege. Şi-au hotărât soarta copiilor de multă vreme, iar acum sorocul trebuia împlinit. Nimeni din familie nu confirmă vânzarea către familia viitorului soţ.

Fetiţa a fost dusă deja într-un centru de plasament. Mama copilei şi viitoarea ei soacră au fost reţinute pentru 24 de ore. Cele două femei vor fi prezentate magistraţilor Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă. Ele sunt acuzate de lovire, lipsire de libertate şi rele tratamente aplicate minorului.

 

×
Subiecte în articol: fata lanturi casatorie
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close