Antena 3 CNN Actualitate ”Nu pot să plâng! Spun tot!” Mama fetiței de 12 ani, prima reacție în fața colegilor care au acuzat-o că și-a omorât copilul

”Nu pot să plâng! Spun tot!” Mama fetiței de 12 ani, prima reacție în fața colegilor care au acuzat-o că și-a omorât copilul

Mama Anei, fetița de 12 ani găsită moartă în lada unei canapele, în București, a avut prima reacție în fața colegilor care au anunțat-o că s-a confirmat faptul că trupul neînsuflețit îi aparține fiicei ei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iun 2023   •   12:43

Imagini în exclusivitate cu mama fetiței de 12 ani ucisă și ascunsă într-o canapea. Femeia a fost filmată de ceilalți muncitori români de la ferma din Spania unde muncea, care îi povesteau ce se întâmplă în țară după ce cazul a fost mediatizat. Femeia neagă însă că și-ar fi ucis copilul și susține că nu știe nimic. 

”Eu de unde să știu ce s-a întâmplat? Dacă eu mă sculam la 4:00 dimineața și plecam cu mama, fata a plecat la taică-său. Eu am dus-o de vreo două ori la taică-său, am dus-o până la poartă”, povestește femeia colegilor. 

”Eu nu te cred!”, se aude spunând bărbatul care filmează. 

”Ăsta este adevărul!”, spune femeia.  

”Făi, tu nu plângi după fata ta, ați omorât-o și tu nu plângi?”, o acuză bărbatul. 

”Nu pot, pe cuvântul meu, mă înțeapă inima dar nu pot! De când m-a trezit Nea Ion din somn, nu pot!”, se jură ea.  

”Ești în panică, ți-ai omorât copilul!”, o acuză colegii.  

”Nu mi-am omorât copilul! Copilul stătea și la mama, venea și la mine, și se ducea și la taică-său”, se apără femeia.  

”Dar când te-am întrebat eu unde stătea copilul, și mi-ai spus că stătea la mama, că îi era bine acolo... După aia ai zis că te duci la muncă cu mama ta! Păi nu o întrebai tu pe mama ta de copil?”, întreabă bărbatul. 

”Mama cu fostul, și eu cu fostul, nu suntem în relații bune. Dacă îmi spunea că vrea la tati, eu o duceam, luam mașina și o duceam până la poartă, ea intra în curte și eu plecam”, povestește mama fetiței.  

”Deci pe 5 aprilie erai în țară. Deci după 5 aprilie S-a întâmplat treaba... Erai aici, în Spania? Munceai cu noi aici?”, întreabă bărbatul. 

”După ce s-a comis crima, imediat, au plecat, au fugit din țară”,  acuză o altă colegă de-a femeii. 

”Măi, dacă eram criminală, nu te omoram pe tine? Dacă eu eram vinovată, o mai sunam pe mama?”, își întreabă mama fetiței colegii.  

”Păi și atunci, de ce mama ta te-a dispărută pe tine?”, îi răspund aceștia.  

”Nu acopăr pe nimeni, nu știu nimic! Dacă eu știam, nu spuneam? Mă duceam la poliție, și dacă nu știam în română mă duceam cu telefonul și spuneam tot. Le spun tot, cum v-am spus și vouă, dar nu știu nimic!”, mai spune iritată femeia. 

Anumite lucruri nu s-au făcut cum trebuie dacă fetița de 12 ani și-a pierdut viața, spune ministrul de Interne. Lucian Bode, care adaugă că nu poate să spună dacă fata de 12 ani găsită moartă în canapea a fost căutată de poliție după ce a fost dată dispărută de tatăl ei.

×
Subiecte în articol: crima Berceni București
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close