Antena 3 CNN Actualitate Mama gemenilor morți în Ploiești: ”Nu eu v-am aruncat pe geam. Stați în banca voastră”

Mama gemenilor morți în Ploiești: ”Nu eu v-am aruncat pe geam. Stați în banca voastră”

Andreea, mama gemenilor, care au murit după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din Ploiești, face dezvlăuiri la două zile de la momentul în care și-a înmormântat copiii.

Mama gemenilor morți în Ploiești: ”Nu eu v-am aruncat pe geam. Stați în banca voastră”
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Aug 2021   •   13:07

Mama gemenilor a fost externată de la Psihiatrie pentru a lua parte la funaraliile celor doi copii ai ei care au murit tragic, după ce au căzut de la circa 30 de metri.

Deși acesteia i-a fost închis contul de TikTok după incident, și-a deschis un cont nou, în care a făcut dezvăluiri despre tragedie.

Andreea le explică internauților că nu ea și-a aruncat copiii pe geam, ci singura ei vină este că nu i-a supravegheat. 

”Îmi este dor de voi, copiii mei. Vina mea a fost că nu am fost atentă la voi, dar nu eu v-am omorât, nu eu v-am aruncat pe geam.

Stați în banca voastră, nu mai criticați, că eu știu mai bine ce este. Nu mi-am omorât eu copiii. Sunt copiii mei, îi iubesc și sufăr enorm după ei”, a scris femeia pe TikTok.

@deashaiatst3

stati in banca voastra nu mai crticati ca eu stiu mai bine ce este nu miam omorat eu copii sunt copi mei si ii iubesc si sufar enorm dupa ei

♬ sunet original - deashaiatst3

Mama gemenilor morți din Ploiești, din nou LIVE pe internet, la două zile după înmormântarea micuților 

Copilașii gemeni care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, în timp ce mama lor făcea un live pe Facebook, au fost înmormântați în weekend.

Mama a fost externată de la psihiatrie, special pentru a participa la înmormântarea micuților. La doar două zile după înmormântare, femeia a revenit în forță pe TikTok. Deși a fost criticată de sute de persoane, ea merge mai departe și are apariții specifice celor dinainte.

Părerile sunt împărțite în mediul online, unii au criticat-o pentru că nu și-a supravegheat copiii, în timp ce alții știu că din cauza problemelor psihice a acționat așa. Astfel, mama gemenilor și-a făcut un nou cont de TikTok la două zile după înmormântare.

×
Subiecte în articol: gemeni Ploiești
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close