Antena 3 CNN Actualitate Mama gemenilor din Ploiești, care au murit după ce au căzut de la etajul 10, decăzută din drepturile părintești

Mama gemenilor din Ploiești, care au murit după ce au căzut de la etajul 10, decăzută din drepturile părintești

Mama gemenilor din Ploiești care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau, a fost decăzută din drepturile părintești, conform deciziei de miercuri a Judecătoriei Prahova.

Mama gemenilor din Ploiești, care au murit după ce au căzut de la etajul 10, decăzută din drepturile părintești
Sursa foto: Facebook/Antena 3
de Mia Lungu    |    09 Feb 2022   •   14:03

Acțiunea celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova a fost admisă, miercuri, de Judecătoria Prahova. Astfel, s-a dispus decăderea în totalitate din exercițiul drepturilor părintești.

În urma deciziei judecătorilor, drepturile și obligațiile părintești față de al treilea minor care se afla în grija femeii, și bunurile sale, se vor exercita de către tatăl copilului.

Sentința a fost dată cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare.

Mama gemenilor căzuţi de la etaj la Ploieşti făcea LIVE pe Facebook, în timpul tragediei

Mama copiilor ar fi fost live pe Facebook, în momentul în care a avut loc tragedia. 

În imaginile respective, se aud sunetele ambulanţelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului, moment în care transmisiunea live pe Facebook se opreşte. 

Mama copiilor, la Psihiatrie în stare de şoc

Potrivit Ambulanţei Prahova, apelul a fost dat în jurul orei 20.48. Dacă calculăm orele ce apar pe Live-ul încheiat după ce anumite persoane bat puternic în uşă, cam aceasta ar fi ora.

După tragedie, mama copiilor a fost dusă la spital, pentru că era în stare de şoc. Aceasta a fost internată la Psihiatrie, în stare de şoc.

Cei doi gemeni, băiat și fată, în vârstă de doi ani, au murit după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploiești.

Impactul cu asfaltul a fost mortal pentru cei doi, în ciuda manevrelor de resuscitare incepute de către medici.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close