Antena 3 CNN Actualitate Mama lui Boc e supărată pe Udrea pentru că i-a provocat necazuri fiului său (VIDEO)

Mama lui Boc e supărată pe Udrea pentru că i-a provocat necazuri fiului său (VIDEO)

Mama lui Boc e supărată pe Udrea pentru că i-a provocat necazuri fiului său (VIDEO)
31 Aug 2009   •   14:41

Mama premierului Emil Boc este foarte supărată pe Elena Udrea, pentru că i-a provocat multe necazuri fiului său, dar şi pe presă, pentru că spune multe prostii. Jurnaliştii de la ziarul Gardianul au stat de vorbă cu părinţii premierului, lelea Anuţa şi badea Ioan Boc, despre actuala situaţie a ţării. Cei doi cred că actuala criză economică se poate depăşi prin muncă, dar şi prin pedepsirea hoţilor.

Lelea Anuţa Boc spune că de multe ori îi vine să plângă când vede la televizor câte probleme are fiul său -premierul şi mai ales, când acesta este criticat. Cel mai mult o supără pe mama primului-ministru Elena Udrea.

"Dacă doamna Udrea o mâncat oarece bani, să plătească dacă-i vinovată. Să nu cadă pe capul unui om nevinovat. Mie nu-mi zice nime, da înţeleg tăt când mă uit la televizor", spune Anuţa Boc.

Părinţii lui Emil Boc au sfaturi şi pentru depăşirea crizei. Spun că pe lângă pedepsirea hoţilor şi limitarea numărului de trântori, este nevoie de multă muncă.

"Până iese alt sistem, nu ştiu cine a fi peste puturoşi ca să-i strângă odată să le deie să muncească. Nu ştiu cine-a fi ăla", mai spuen mama premierului Emil Boc.

Numirea fiului său în postul de prim-ministru nu i-a adus vreo bucurie mamei lui Emil Boc. Spune că a plâns o zi întreagă, de necaz, când a ajuns în funcţie. Faptul că feciorul său are probleme află întotdeauna din presă, de la televizor şi de multe ori nu mai suportă să se uite la ştiri.

"Zice bărbatu-meu sara: Închide-l, lasă-l să-l trăsnească Dumnezau de televizor! Numai prostii scot din ei", mai povesteşte mama lui Boc.

O grijă mare are Anuţa Boc: nu ştie cum de rezistă fiul său, la Bucureşti, printre oamenii din capitală.



Antena 3


×
Subiecte în articol: Emil Boc criza economica Elena Udrea
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close