Antena 3 CNN Actualitate Mama Luizei Melencu s-a recăsătorit, la doar 6 luni de la moartea soțului său. ”A nimerit tare bine cu acest bărbat”

Mama Luizei Melencu s-a recăsătorit, la doar 6 luni de la moartea soțului său. ”A nimerit tare bine cu acest bărbat”

Mama Luizei Melencu, Monica, s-a recăsătorit, la doar 6 luni de la moartea soțului său, cu un bărbat dintr-un sat din Caracal.

Mama Luizei Melencu s-a recăsătorit, la doar 6 luni de la moartea soțului său. ”A nimerit tare bine cu acest bărbat”
de Andreea Ştefan    |    01 Iul 2021   •   22:11

Monica l-a cunoscut pe actualul soț în timp ce lucra la sera surorii Luizei.

Nina, mătușa Luizei Melencu, fata care a dispărut din Caracal de doi ani, a povestit câteva detalii legate de nuntă și motivul care a determinat-o pe Monica să se recăsătorească la puțin timp după ce fostul soț a murit.

”S-au cunoscut la o seră, el a grăbit cununia, ca să o treacă pe numele lui”, a explicat Nina.

Mama Luizei nu a vrut să dea prea multe detalii despre evenimentul din viața sa, deoarece consideră că este ceva personal, despre care nu vrea să vorbească în presă.

”Este ceva foarte personal, ceva de familie. Nu vreau sa vorbesc mai multe. Noi trebuie să ne rezolvăm treburile cu Luiza, nu să discutăm despre viața mea personală”, a spus Monica, potrivit playtech.ro.

Nina este foarte fericită pentru această schimbare din viața mamei Luizei Melencu, care a trecut prin multe greutăți după dispariția fiicei sale.

”Este o femeie foarte muncitoare, a lucrat mult în Italia, în agricultură, l-a cunoscut pe actualul soț la fiica ei. Ea mai are o fată, pe lângă Luiza, care deține o seră, se mai ducea pe la ea să o ajute la treabă.

Monica a nimerit tare bine cu acest bărbat, nu a spart casa nimănui, e văduv, cuminte, muncitor”, a declarat mătușa Luizei.

Nina a dezvăluit și care a fost motivul pentru care cei doi s-au grăbit să se recăsătorească.

”S-au căsătorit, dar nu au făcut cu veselie, au făcut ceva restrâns. El a vrut să o treacă pe numele lui.

Monica și-a schimbat și numărul de telefon, el nu o mai lasă să vorbească cu nimeni, ca să fie mai liniștită”, a spus aceasta.

×
Subiecte în articol: mama Luizei Melencu monica melencu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close