Antena 3 CNN Actualitate Mama Luizei Melencu, declarații explozive despre complicele lui Dincă: A fost forțat să recunoască!

Mama Luizei Melencu, declarații explozive despre complicele lui Dincă: A fost forțat să recunoască!

Mama Luizei Melencu, declarații explozive despre complicele lui Dincă: A fost forțat să recunoască!
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
28 Noi 2019   •   09:50

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, tânăra care a dispărut fără urmă în luna aprilie, de pe o stradă din Caracal, a reacționat după ce DIICOT a anunțat că a reținut un nou suspect care ar fi violat-o pe fată.

Monica Melencu spune că îl știe pe bărbat și este de părere că a fost forțat să recunoască. 

Nu știu cât este de adevărat. Persoana asta de 46 de ani are declarația la dosar. Noi ieri (marți – n.r.) am văzut dosarul, dar nu știu cât poate fi de adevărat. Omul acesta, până acum de ce n-a declarat? Într-adevăr, scrie omul ars, cum îl cheamă… Nici nu mai știu cum îl cheamă. Sunt bulversată. E vecin cu Dincă, da. L-am mai văzut. Nici nu știu cum să spun… Acesta e un om care bea, nu știu cât poate fi de adevărat. Probabil cineva l-a forțat, nu știu. Fane, Fane îl cheamă. Pentru noi, orice pistă e importantă, dar nu știu cât poate fi de adevărat. De ce n-a declarat până acum? Nu m-am întâlnit cu el, dar noi am stat în Caracal 20 de ani. Eu știu că omul acesta era un om care bea. El e ars pe mâini. Eu nu mai știu ce a declarat că a făcut, nu mai țin minte. El mergea prin curtea lui Dincă. Asta îmi amintesc că a declarat, dar când s-a ars la mâini nu-mi aduc aminte, în declarație, ce a scris”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei, potrivit Mediafax.

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Bolnavii de la spitalele mici din Suceava, puşi pe drumuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close