Antena 3 CNN Actualitate Mama primarului din Constanța, audiată după un incident la urnele de vot: „Mamei i s-au înmânat cinci buletine de vot. M-a sunat plângând de la Poliție”

Mama primarului din Constanța, audiată după un incident la urnele de vot: „Mamei i s-au înmânat cinci buletine de vot. M-a sunat plângând de la Poliție”

Mama primarului din Constanța, audiată după un incident la urnele de vot: „Mamei i s-au înmânat cinci buletine de vot. M-a sunat plângând de la Poliție”
Sursa foto: Sursă foto: Facebook
26 Mai 2019   •   14:50

Un incident a avut loc la una dintre secțile de votare din Constanța.

Mama primarului municipiului Constanţa, Decebal Făgădău (PSD), a ajuns duminică la o secţie de poliţie pentru a fi audiată în legătură cu o suspiciune de vot multiplu, după ce a primit cinci buletine de vot.

Femeia în vârstă de 70 de ani a fost dusă la Secția de Poliție din Constanța, și în prezent este audiată de polițiști.

Decebal Făgădău a declarat pentru Info Sud-Est că a fost doar o eroare regretabilă pentru care îi pare rău și că nu mama lui a ridicat buletinele de vot de pe masă, ci acestea i s-au înmânat de către membrii comisiei: „Mama e la Poliție, plânge, a zis că i s-au dat buletinele de vot și nu a verificat câte a primit. Mama are 70 de ani, era împreună cu tatăl meu și nu a avut niciodată în intenție așa ceva. Sunt convins că această situație va fi elucidată imediat. M-a sunat plângând, de la Poliție. Regretă acest incident în care a fost târâtă fără să vrea doar pentru că poartă numele meu. Sunt convins că situația o să se lămurească”, a declarat Decebal Făgădău, potrivit Info Sud-Est.

×
Subiecte în articol: primar
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close