Antena 3 CNN Actualitate Mama protestatarului care şi-a dat foc: Ei trăiesc cu vile, noi murim de foame!

Mama protestatarului care şi-a dat foc: Ei trăiesc cu vile, noi murim de foame!

Mama protestatarului care şi-a dat foc: Ei trăiesc cu vile, noi murim de foame!
Sursa foto: Foto: Videonews
09 Iun 2011   •   22:46

Mama maiorului care şi-a dat foc miercuri, în faţa Palatului Cotroceni, a intervenit joi în direct la Antena 3, şi a acuzat puterea, spunând că băiatului lui ajunsese într-o situaţie disperată din moment ce a recurs la acest gest.

"Până la urmă, a fost disperat de a făcut el treaba asta. Nu trebuia să facă. Mie nu mi-a spus ce face, săracul. Îmi pare rău, că e băiatul meu. A fost un om învăţat, n-a fost un prăpădit, a muncit, a făcut academie, şcoala de ofiţeri. Şi-a depus dosarul să-i calculeze pensia şi nu i-au calculat-o şmecherii. Ei trăiesc cu vile, noi murim de foame. Copilul meu a ajuns să se omoare din cauză că nu-i calculează pensia", a spus mama lui Petre Morjan, joi seara, la emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Petre Morjan este ofiţer în rezervă al armatei române şi a declarat joi, în exclusivitate, la Antena 3, că i s-a cerut mită la Centrul Militar al sectorului 3, pentru a scăpa de reducerea pensiei.

"Da, mi s-a cerut mită, la Centrul Militar al sectorului 3, m-am adresat ministrului Apărării Naţionale, cu data de 1 sept 2010, iar domnului Traian Băsescu în data de 17 ianuarie 2011 şi 3 februarie 2011. Nu am primit nici un răspuns până acum", a declarat protestatarul Petre Morjan, în exclusivitate, la Antena 3.

 

Întrebat dacă s-a gândit la sinucidere atunci când a făcut acel gest disperat sau a vrut doar să atragă atenţia, bărbatul a răspuns: "Vreau să trag un semnal de alarmă, nu se mai poate aşa. Vreau să nu se mai întâmple astfel de lucruri în România. Nu mai sunt români mulţi care să mai creadă în Traian Băsescu", a încheiat protestatarul.

×
Subiecte în articol: protestatar foc cotroceni pensie mita vile
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close