Mama românului arestat pentru uciderea unei tinere în Japonia îşi cere scuze pentru faptele fiului ei

de G.S.    |    02 Mar 2013   •   15:33
Mama românului arestat pentru uciderea unei tinere în Japonia îşi cere scuze pentru faptele fiului ei Foto: Agerpres/AP

Mama românului în vârstă de 17 ani, arestat vineri pentru uciderea unei tinere în cartierul Kichijoji din prefectura Tokyo, şi-a cerut scuze pentru faptele fiului ei, relatează Japan Today, în ediţia electronică de sâmbătă.
   
"Când mă gândesc la părinţii acelei fete, mă doare inima. Nu am cuvinte", a declarat mama adolescentului, al cărui nume nu poate fi precizat deoarece este minor. Ea a adăugat că fiul el nu a venit acasă timp de câteva zile.
   
Victima, Arisa Yamada, s-a mutut la Tokyo din prefectura Aomori recent, pentru a deveni stilist. Noaptea, ea lucra la un restaurant pentru a-şi plăti taxele studiilor. Tânăra a fost atacată la aproximativ 500 de metri de gara Kichijoji din Musashino, joi, cu puţin timp înainte de ora 02.00. Ea tocmai ieşise dintr-un magazin şi se îndrepta spre casă de la serviciu. Martorii oculari au declarat că au văzut doi tineri care au urmărit-o de la magazin.

Poliţia a declarat că Yamada a fost înjunghiată de două ori în spate şi tăiată la încheietura mâinii. Tânăra a fost transportată la spital dar a murit deoarece pierduse mult sânge. Geanta ei a fost găsită goală la aproximativ 200 de metri distanţă de locul crimei.

Parteneri
x close