Antena 3 CNN Actualitate Mama românului arestat pentru uciderea unei tinere în Japonia îşi cere scuze pentru faptele fiului ei

Mama românului arestat pentru uciderea unei tinere în Japonia îşi cere scuze pentru faptele fiului ei

Mama românului arestat pentru uciderea unei tinere în Japonia îşi cere scuze pentru faptele fiului ei
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
02 Mar 2013   •   15:33

Mama românului în vârstă de 17 ani, arestat vineri pentru uciderea unei tinere în cartierul Kichijoji din prefectura Tokyo, şi-a cerut scuze pentru faptele fiului ei, relatează Japan Today, în ediţia electronică de sâmbătă.
   
"Când mă gândesc la părinţii acelei fete, mă doare inima. Nu am cuvinte", a declarat mama adolescentului, al cărui nume nu poate fi precizat deoarece este minor. Ea a adăugat că fiul el nu a venit acasă timp de câteva zile.
   
Victima, Arisa Yamada, s-a mutut la Tokyo din prefectura Aomori recent, pentru a deveni stilist. Noaptea, ea lucra la un restaurant pentru a-şi plăti taxele studiilor. Tânăra a fost atacată la aproximativ 500 de metri de gara Kichijoji din Musashino, joi, cu puţin timp înainte de ora 02.00. Ea tocmai ieşise dintr-un magazin şi se îndrepta spre casă de la serviciu. Martorii oculari au declarat că au văzut doi tineri care au urmărit-o de la magazin.

Poliţia a declarat că Yamada a fost înjunghiată de două ori în spate şi tăiată la încheietura mâinii. Tânăra a fost transportată la spital dar a murit deoarece pierduse mult sânge. Geanta ei a fost găsită goală la aproximativ 200 de metri distanţă de locul crimei.

×
Subiecte în articol: japonia tanar prefectura Tokyo ucidere tanara
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close