Antena 3 CNN Actualitate Mamă sau monstru? A fost filmată de concubin în timp ce-şi viola copilul de şase ani (VIDEO)

Mamă sau monstru? A fost filmată de concubin în timp ce-şi viola copilul de şase ani (VIDEO)

Mamă sau monstru? A fost filmată de concubin în timp ce-şi viola copilul de şase ani (VIDEO)
Sursa foto: copil
08 Iul 2009   •   12:36

Un băieţel de numai şase ani din comuna constănţenă Cumpăna a trecut prin momente de coşmar, după ce mama sa l-a obligat să întreţină relaţii sexuale cu ea. Mai mult, femeia a fost filmată de către prietenul său în timp ce-şi viola copilul.

Femeia are 25 de ani şi se numeşte Georgeta Constandache. Ea s-a prezentat singură la poliţie şi a declarat că bărbatul cu care trăia, Bechirt Sedat, în vârstă de 32 de ani, a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu propriul copil.

În timpul unei percheziţii la casa celor doi, poliţiştii din Cumpăna au găsit caseta video despre care vorbise femeia. După vizionarea casetei, anchetatorii au stabilit că tânăra întreţinuse de bunăvoie relaţii sexuale cu fiul său, arată Mediafax.

Atât femeia, cât şi concubinul ei au fost reţinuţi de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Băieţelul a fost preluat de către reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Constanţa.

Potrivit informaţiilor oferite de primarul localităţii Cumpăna, copilul în vârstă de şase ani nu a fost niciodată la grădiniţă. Tatăl natural al copilului ar fi chiar actualul concubin al femeii, Sedat Bechir, însă bărbatul nu l-a recunoscut niciodată.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: viol
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close