Antena 3 CNN Actualitate Mama soțului Denisei, femeia omorâtă într-o stație de autobuz de un șofer: "Îmi spune într-una: Mami, nu-l iertaţi!”

Mama soțului Denisei, femeia omorâtă într-o stație de autobuz de un șofer: "Îmi spune într-una: Mami, nu-l iertaţi!”

Mama lui Raul, bărbatul care a ajuns grav rănit pe patul de spital și și-a pierdut soția, după ce un șofer i-a lovit din plin într-o stație de autobuz din Baia Mare, a oferit informații despre starea de sănătate a acestuia.

Mama soțului Denisei, femeia omorâtă într-o stație de autobuz de un șofer: "Îmi spune într-una: Mami, nu-l iertaţi!”
de Adelina Miron    |    09 Iul 2021   •   21:35

Femeia spune că fiul său este foarte îndurerat și că urmează să treacă prin mai multe operații, în urma unor leziuni foarte grave.

„Într-una îmi spune, de când am înmormântat-o pe nevastă-sa, îmi spune într-una: "Mami, nu-l iertaţi!". Şi plânge într-una! Abia acum, numai, începe cu operaţiile de mai sus, de la genunchi în sus. Amândouă picioarele sunt rupte şi acolo necesită operaţie. Şi pe urmă la mână şi coloană", a declarat femeia, pentru Observator.

Șoferul, arestat pentru 30 de zile

Florin Onaci, șoferul care a provocat decesul Denisei și l-a rănit grav pe Raul, a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta s-a prezentat, astăzi, la Tribunalul Maramureş, acolo unde s-a judecat recursul înaintat de procurori faţă de decizia Judecătoriei Baia Mare de a-l lăsa în libertate pe tânăr.

Florin Onaci este acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă, după ce a provocat accidentul cumplit din staţia de autobuz din zona Vivo din Baia Mare.
 

×
Subiecte în articol: sofer Denisa
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close