Antena 3 CNN Actualitate Mama unei paciente a medicului ginecolog fals: „Inițial am crezut că e asistentă. Atitudinea ei era defensivă. A fost un șoc”

Mama unei paciente a medicului ginecolog fals: „Inițial am crezut că e asistentă. Atitudinea ei era defensivă. A fost un șoc”

Mama unei paciente a medicului ginecolog fals: „Inițial am crezut că e asistentă. Atitudinea ei era defensivă. A fost un șoc”
Sursa foto: Foto: Facebook. Raluca Bîrsan (dreapta)
14 Feb 2019   •   13:19

Mama unei paciente a povestit experiența pe care a avut-o fiica ei cu medicul ginecolog fals, Raluca Daniela Bârsan. 

„În principiu pot să vă spun doar ce am trăit. La noi nu a operat. Inițial am crezut că e asistentă. Atitudinea ei era defensivă. Doar nota ce spunea medicul. După aceea când a ajuns internată (n.r.: fata ei) am crezut că e rezidentă. N-am știu niciodată cum o cheamă. Apoi am văzut schimbarea de atitudine. Era autoritară cu asistentele, ușor arogantă.

Mi se pare incredibilă povestea. A fost un șoc să descopăr povestea. Raluca a participat ulterior la operație în sală. A ținut debărsătoarele. Teoretic ca voluntar, ea figurând cu diploma falsă,  avea voie să le țină. A venit post operator să-i verifice plaga. Atunci am avut un moment de emoție pentru că doamna doctor Dragnu nu a avut manevre violente, iar Raluca a venit și a apăsat. M-am temut să nu vină Raluca să scoată firele și atunci l-am căutat pe alt medic să-i scoată firele. Ca atitudine și toată lumea știa că-i rezident. Ea avea stetoscop. Toate indiciile duceau către aceste lucruri. I se spunea domnișoara doctor”, a spus mama unei paciente care a fost sub îngrijirea medicului ginecolog fals Raluca Daniela Bârsan la B1TV. 

Evenimentele relatate de femeie au avut loc în 2014. 

×
Subiecte în articol: mama experienta fiica
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close