Antena 3 CNN Actualitate Mama unui copil dispărut nu a anunţat incidentul la poliţie

Mama unui copil dispărut nu a anunţat incidentul la poliţie

Mama unui copil dispărut nu a anunţat incidentul la poliţie
Sursa foto: Foto: Foto: thenewyorkknickspodcast.com
06 Aug 2011   •   12:32

O femeie din Vaslui susţine că şi-a pierdut, pur şi simplu, copilul, la Iaşi. Băieţelul de un an şi trei luni a fost găsit, ieri, mergând pe stradă, printre maşini, şi a fost dus la un centru de plasament. Astăzi, poliţiştii au dat şi de mama copilului, dar nu pentru că s-ar fi gândit ea să meargă să anunţe că şi-a pierdut fiul.

Copilul a fost găsit vineri mergând printre maşini, pe o stradă aglomerată. Băiatul se plimba printre maşinile care circulau în zona Piaţa Alexandru cel Bun din Iaşi, în momentul în care a fost văzut de un echipaj de poliţie.

Poliţiştii l-au dus la Centrul de plasament al Directiei pentru protecţia copilului iasi. Asistenţii sociali l-au examiinat pe băiat şi au constat că este sănătos.

Poliţiştii au identificat-o pe mama băieţelului. Femeia este din Vaslui, mai are cinci copii acasă şi este însărcinată. Spune că şi-a scăpat copilul din ochi doar pentru câteva clipe. Doar că nu a anunţat poliţia de dispariţia lui. Noroc cu rudele, care l-au văzut la televizor.

Femeia, împreună cu băieţelul de un an şi trei luni au mers în vizită la nişte rude din Iaşi. Ceilalţi copii i-a lăsat în voia sorţii, având în vedere că soţul e internat în spital. A bătut la uşa rudelor din Iaşi, dar nu i-a răspuns nimeni. A încercat să afle de la vecini unde ar fi oamenii dar şi-a scăpat din vizor copilul. Care s-a făcut nevăzut.

Şi totuşi, femeia nu a ajuns la poliţie. Rudele au anunţat-o imediat pe mamă. Au mers împreună la centrul de plasament.  Femeia mai are acasă alţi 5 copii, iar al şaptelea e pe drum.


×
Subiecte în articol: disparut copil mama Politie
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close