Antena 3 Actualitate Mama unui elev de la Liceul "Bolintineanu": Le-au dezbrăcat pe fete la chiloţi şi sutien, de faţă cu băieţii. I-au ţinut aşa două ore

Mama unui elev de la Liceul "Bolintineanu": Le-au dezbrăcat pe fete la chiloţi şi sutien, de faţă cu băieţii. I-au ţinut aşa două ore

05 Iul 2013   •   14:48

Mama unui elev audiat în acţiunea demarată la Liceul "Dimitri Bolintineanu" din Capitală, privind fraudarea examenului de bacalaureat, a declarat că fiul ei a fost adus la sediul Poliţiei Capitalei fără să ştie pentru ce anume trebuie să dea declaraţii, adăugând că nu există niciun mandat de aducere emis pe numele lui.

Tudoriţa Rosticov s-a declarat revoltată pentru faptul că elevii de la acest liceu au fost percheziţionaţi la piele, luni, după proba de Limba şi Literatura română.

"Le-au dezbrăcat pe fete la chiloţi şi sutien, de faţă cu băieţii, şi i-au ţinut aşa timp de două ore. S-au dus după ei şi la toaletă", a declarat Tudoriţa Rosticov, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

"Nu am dat bani pentru niciun protocol. Am dat bani doar pentru bal", a declarat mama elevului.

Scandal la Liceul Bolintineanu din Capitală. Zeci de elevi şi părinţi de la Liceul Dimitrie Bolintineanu au protestat faţă de măsura de aducere la audieri a elevilor implicaţi în scandalul mitei de la bacalaureat.


×
Subiecte în articol: examen bacalaureat

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close