Antena 3 CNN Actualitate Mămică din Constanța, amendată după ce a criticat un medic pe o rețea de socializare pentru cum i-a tratat copilul

Mămică din Constanța, amendată după ce a criticat un medic pe o rețea de socializare pentru cum i-a tratat copilul

Premiera pentru instanţele din România. O femeie din Constanţa e bună de plată după ce ar fi jignit un medic, pe o reţea de socializare. "Dacă nu-ţi place meseria pe care o faci, pleacă", a fost mesajul postat de femeie, nemulţumită de modul în care i-a fost tratat copilul.

Mămică din Constanța, amendată după ce a criticat un medic pe o rețea de socializare pentru cum i-a tratat copilul
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    22 Mar 2021   •   13:11

Femeia ar fi scris pe un grup de mămici de pe Facebook un mesaj prin care critică aspru comportamentul medicului.

Mai exact, în momentul în care ar fi ajuns cu copilul la unitatea de urgențe a spitalului, doctoriță nu s-ar fi ocupat de copil, acesta având temperatura 39, pe motiv că este obosită.

Mai mult, mămica susține că doctorița ar mai fi țipat și la o altă femeie, care venise cu copilul bolnav la spital. În mesajul postat pe Facebook, femeia îi transmitea medicului că dacă nu îi place meseria pe care o face, poate să părăsească sistemul medical.

În replică, medicul pediatru a dat-o în judecată pe mămică, spunând că prin mesajul pe care aceasta l-a postat i-a fost știrbită imaginea în rândul colegilor, că a fost afectată emoțional și că a avut nevoie inclusiv de ședințe la un psiholog.

Instanța de la Medgidia, cea care a preluat cazul, i-a dat dreptate medicului iar mămică este acum bună de plată. Mai exact, va trebui să îi achite doctorului daune morale de 3000 de lei. Decizia, însă, nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

×
Parteneri
Horoscop 28 septembrie 2023. Leii sunt axaţi pe carieră
x close