Antena 3 CNN Actualitate Mămică filmată cum lasă un căruț în fața unei săli de păcănele din Bacău. Viscolul l-a împins spre stradă

Mămică filmată cum lasă un căruț în fața unei săli de păcănele din Bacău. Viscolul l-a împins spre stradă

O femeie a fost filmată cum lasă un căruț cu copil în fața unui centru de pariuri din Bacău.

Mămică filmată cum lasă un căruț în fața unei săli de păcănele din Bacău. Viscolul l-a împins spre stradă
de Andreea Cigolea    |    18 Ian 2022   •   11:03

Pe filmare se observă cum căruțul este luat de vântul puternic și dus spre stradă. Disperată, femeia iese și îl ajunge la timp, cu puțin timp înainte ca o tragedie să se întâmple. 

La data de 18 Ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile video apărute în spațiul public, în care apare o persoană care lasă nesupravegheat un cărucior în care se bănuia că ar fi fost un copil, în fața unei săli de jocuri din localitate. 

Din primele verificări, s-a stabilit că, o tânără de 21 de ani, din Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, în seara zilei de 17 ianuarie, unde s-ar fi aflat și soțul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an și 3 luni.

Polițiștii continuă verificările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, iar în funcție de rezultatul acestora, se vor lua măsurile legale ce se impun.

 

×
Subiecte în articol: Bacău
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close