Antena 3 CNN Actualitate Mâna lui Andrei Iucinu Tinu a fost despicată de la umăr la palmă pentru a se drena veninul din sânge

Mâna lui Andrei Iucinu Tinu a fost despicată de la umăr la palmă pentru a se drena veninul din sânge

Mâna lui Andrei Iucinu Tinu a fost despicată de la umăr la palmă pentru a se drena veninul din sânge
Sursa foto: Foto: fin.ro
de N.B.    |    29 Noi 2011   •   19:53

Andrei Iucinu este încă în pericol. Medicii i-au despicat braţul pentru a-i drena veninul din sânge. Durerile sunt atroce, motiv pentru care este ţinut sub anestezie. A avut mare noroc, spun crescătorii de vipere. S-a jucat cu moartea şi a scăpat ca prin minune.

La trei zile de când a fost muşcat de o viperă, Andrei Iucinu este încă la Terapie Intensivă. Medicii încearcă să-i salveze mâna. Pentru a evita orice complicaţie, medicii i-au despicat braţul de la umăr până în palmă în încearcarea de a drena tot veninul din sânge. Este o procedură dificilă, dar mai ales de durată.

Andrei Iucinu Tinu a fost operat sâmbătă seară, după ce hematomul produs de muşcătura viperei s-a extins de la mână la umăr.

Fiul regretatului jurnalist a fost muşcat de o viperă cu corn în timp ce recolta venin de la unul din serpi. Toxina i-a ajuns rapid în sânge pentru că nu purta mânuşi de protecţie.

 

×
Subiecte în articol: venin sange operatie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close