E cutremur la nivel înalt. Managerii Institutului Oncologic din Bucureşti şi Bagdasar Arseni au fost arestați. Acuzațiile sunt extrem de grave

de S.T.    |    11 Iun 2016   •   10:48
E cutremur la nivel înalt. Managerii Institutului Oncologic din Bucureşti şi Bagdasar Arseni au fost arestați. Acuzațiile sunt extrem de grave Foto: pixabay.com

Managerul Spitalului „Bagdasar Arseni”, Bogdan Păltineanu, şi managerul Institutului Oncologic din Bucureşti, Dan Nicolae Straja, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Banii primiți ca mită de managerii de spitale erau ascunși în reviste, arată procurorii DNA în referatul propunerii de arestare.

Managerul institutului Oncologic, Dan Straja, este acuzat de luare de mită într-un dosar de corupţie în care este implicat Dorin Cocoş. Suma estimată este de 100.000 de euro.

Şi managerul spitalului Bagdasar Arseni, Bogdan Păltineanu, ar fi luat o  şpagă de 90.000 de euro. Procurorii susţin că acesta ar fi luat mita pe vremea când era director la Institutul Ana Aslan, pentru a se asigura de buna desfăşurare a unor contracte încheiate de două firme. 

Parteneri
x close