Antena 3 CNN Actualitate Managerul spitalului din Beiuș, petrecere în plină pandemie cu colegii și primarul: ”A fost un an criminal și dificil”

Managerul spitalului din Beiuș, petrecere în plină pandemie cu colegii și primarul: ”A fost un an criminal și dificil”

Managerul Spitalului din municipiul bihorean Beiuş a organizat o petrecere, cu încălcarea tuturor normelor în vigoare, la care i-a invitat pe toţi angajaţii spitalului, precum şi pe primar şi mai mulţi oamenii politici din oraş.

Managerul spitalului din Beiuș, petrecere în plină pandemie cu colegii și primarul: ”A fost un an criminal și dificil”
Sursa foto: ebihoreanul.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Ian 2022   •   08:56

Bufet suedez, karaoke şi un DJ adus special să întreţină atmosfera. Aşa i-a întâmpinat managerul spitalului pe angajaţi şi pe colaboratori, la pensiunea din comuna Budureasa, cu prilejul împlinirii a 48 de ani. Când au venit poliţiştii, directorul spitalului le-a spus că petrecerea ar fi mai mult un team-building.

„Nu sărbătorim nicio ziuă a mea, sărbătorim, sărbătorim... Nu sărbătorim. Ne-am adunat să fim împreună să ne debarasăm de anul trecut, care a fost un an criminal și dificil zona Beiușului în special, să ne unim forțele și să ne cunoaștem mulți dintre noi între noi pentru că sunt medici noi veniți în spital”, a explicat managerul jurnaliștilor de la ebihoreanul.ro.

Cu masca sub bărbie, managerul spitalului le-a explicat jurnaliştilor că a organizat petrecerea pentru ca angajaţii spitalului să uite de anul cumplit, marcat de pandemie, pe care l-au avut cu toţii la muncă.

Printre petrecăreţi s-ar fi aflat primarul şi viceprimarul oraşului Beiuş, precum şi primarul comunei Budureasa, conform e-bihoreanul.ro.

„Am zis să profit de cei 48 ani pe care-i voi împlini în 6 ianuarie şi să vă adun pentru o seară / noapte altfel”, a transmis managerul invitaților peo rețe de socializare, explicându-le celor pe care i-a adunat că sunt cei „cu care într-o mică sau mai mare măsură am interacţionat pozitiv în acest an” şi cei „pe care mizez că vom rezona în 2022, atât la nivel profesional cât şi personal”.

Poliţiştii l-au amendat pe managerul spitalului cu 3.000 de lei, iar pe proprietarul pensiunii cu 5.000 de lei. Niciunul dintre invitaţi nu a fost amendat. Cu toţii erau vaccinaţi, conform presei locale.

×
Subiecte în articol: primar petrecere spital Beiuş Bihor
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close