Antena 3 CNN Actualitate Managerul Spitalului Pantelimon, despre tănărul care a solicitat să i se scoată vaccinul din corp: "În mintea lui erau efecte negative. Credea că are implantat un dispozitiv"

Managerul Spitalului Pantelimon, despre tănărul care a solicitat să i se scoată vaccinul din corp: "În mintea lui erau efecte negative. Credea că are implantat un dispozitiv"

Bogdan Socea, managerul Spitalului Pantelimon din Capitală, a explicat motivul invocat de tânărul care a solicitat să i se scoată vaccinul anti-Covid-19 din corp.

Managerul Spitalului Pantelimon, despre tănărul care a solicitat să i se scoată vaccinul din corp: "În mintea lui erau efecte negative. Credea că are implantat un dispozitiv"
Sursa foto: Facebook Dr. Bogdan Socea Chirurgie Generală
de Claudia Popovici    |    16 Dec 2021   •   17:48

Bogdan Socea, managerul Spitalului Pantelimon din Capitală face apel la cetăţeni să se informeze mereu din surse sigure avizate medical, mai ales în ceea ce privește vaccinul. Acesta a explicat că tânărul ajuns la triere în UPU la unitatea medicală avea tot soiul de convingeri care l-au afectat psihic determinându-l să creadă că vaccinul este un cip implantat.

Astfel, tânărul ar fi formulat foarte clar că vrea să renunțe la vaccin şi a solicit îndepărtarea dispozitivului. Deşi nu a avut nicio reacţie adversă după vaccinare, tânărul pare să fi dat crezare informaţiilor din spaţiul public care nu au suport medical fiind convins că poate înlătura vaccinul din corp.

„În mintea lui erau efecte negative"

„A avut impresia că odată cu vaccinul i s-a implantat un dispozitiv. Este greu de estimat răul pe care îl fac fake news-urile şi alte afirmații fără suport în lumea medicală.

S-a prezentat la triaj în UPU şi am văzut fișa în care scria motivul explicit: să se elimine vaccinul din corp. Este greu dacă a înțeles sau nu ,dar a plecat nemulțumit.

A fost convins de familie să se vaccineze după care i-a părut rău şi voia să elimine cumva efectele. În mintea lui erau efecte negative.

„A avut impresia că odată cu vaccinul i s-a implantat un dispozitiv"

Nu a avut reacţii adverse nu avea nicio acuză obiectivă, doar din punct de vedere psihic s-a răzgândit şi credea că poate anula acel vaccin considerând că este posibilitatea să i se implanteze un cip. Este primul caz de acest gen. 

Din păcate mesajele propagate în tot felul de medii au rolul de a destabiliza. Mesajul nostru este să se încreadă în sfatul avizat al specialiștilor", a spus Bogdan Socea, managerul Spitalului Pantelimon din Capitală la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Bogdan Socea cip implantat
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close