Antena 3 CNN Actualitate Managerul Spitalului de Urgență din Brăila, amendat. Ce au nereguli descoperit inspectorii

Managerul Spitalului de Urgență din Brăila, amendat. Ce au nereguli descoperit inspectorii

Managerul Spitalului de Urgență din Brăila, amendat. Ce au nereguli descoperit inspectorii
Sursa foto: foto: Pixabay
04 Dec 2017   •   11:54

Managerul Spitalului Județean de Urgență Brăila s-a trezit cu o amendă de 1.000 de lei de la inspectorii DSP. Motivul a fost faptul că mai mulți pacienți abia operați au fost plimbați pe holuri, unde se aflau și vizitatorii. De asemenea, și asistenta care coordonează Serviciul de limitare a infecțiilor a fost amendată cu 500 de lei. 

Amenzile au fost aplicate după ce în presă au apărut imagini cu pacienții abia operați, care erau plimbați printre vizitatori. 

”Inspecţia a fost făcută de inspectorii de la DSP Galaţi numiţi de ministrul Sănătăţii. S-au dat două sancţiuni şi au fost stabilite mai multe măsuri. În primul rând, este vorba despre un termen de şase luni pentru realizarea unui lift exterior care va face legătura între blocul operator şi ATI. De asemenea, inspectorii au stabilit un termen pentru obţinerea avizelor în vederea modificării de structură a clădirii. Tot inspectorii au stabilit că între blocul operator şi ATI trebuie să fie respectate reguli de circulaţie, astfel încât pacienţii să nu se mai intersecteze cu vizitatorii”, a afirmat directorul DSP Brăila, Gabriel Ciochină.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: spital Brăila amenzi pacienti
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close