Antena 3 Actualitate Managerul spitalului din oraşul Vulcan, declarat de ANI în incompatibilitate

Managerul spitalului din oraşul Vulcan, declarat de ANI în incompatibilitate

05 Dec 2016   •   13:10
Managerul spitalului din oraşul Vulcan, declarat de ANI în incompatibilitate
Sursa foto: sursa foto: zvj.ro/pixabay.com

Cristina Baleia, manager al Spitalului Municipal Vulcan, judeţul Hunedoara, a fost declarată de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) în stare de incompatibilitate, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al ANI, Cristina Baleia s-a aflat în stare de incompatibilitate, în perioada 16 martie 2013 - 31 august 2015, întrucât a deţinut simultan funcţiile de manager al spitalului şi de vicepreşedinte al Organizaţiei locale a unui partid politic filiala Vulcan, preşedinte al Organizaţiei Municipale a Femeilor şi vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a Femeilor, structuri din aceeaşi formaţiune.

Conform ANI, Cristina Baleia a încălcat astfel dispoziţiile art.178, alin. (1), lit.a) din Legea nr.95/2006 potrivit căruia: "Funcţia de manager persoană fizică este incompatibilă cu: a) exercitarea oricăror altor funcţii salarizate, nesalarizate sau/şi indemnizate, cu excepţia funcţiilor sau activităţilor în domeniul medical în aceeaşi unitate sanitară, a activităţilor didactice, de cercetare ştiinţifică şi de creaţie literar-artistică".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close