Antena 3 CNN Actualitate Managerul Spitalului Floreasca, reacție de ultim moment la protestul cadrelor medicale față de demiterea lui Beuran

Managerul Spitalului Floreasca, reacție de ultim moment la protestul cadrelor medicale față de demiterea lui Beuran

Managerul Spitalului Floreasca, Ionuţ Negoi, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că reprezintă "un lucru grav" neacordarea îngrijirilor medicale în timpul programului de lucru.

Managerul Spitalului Floreasca, reacție de ultim moment la protestul cadrelor medicale față de demiterea lui Beuran
Sursa foto: Foto captura Antena 3
07 Ian 2020   •   13:24

El a făcut această afirmaţie în contextul în care mai mulţi medici, asistenţi medicali şi infirmiere de la Spitalul Floreasca au anunţat luni, printr-un comunicat de presă, că întrerup activitatea, urmând să asigure asistenţa doar pentru urgenţele "majore".

Negoi a spus că nu are cunoştinţă că vreun medic din unitatea medicală ar fi refuzat să opereze.

Citește și: Medicii de la Floreasca fac grevă ca să-l susțină pe Beuran

"Cum a precizat şi domnul doctor Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului, am vorbit de o scrisoare de protest, nu de un protest. Altfel, sigur că rolul spitalului este să îşi îngrijească pacienţii şi sigur că, merită accentuat, libertatea de opinie fiecare om o are. În timpul programului de lucru, neacordarea îngrijirilor medicale este un lucru grav. Eu cred că colegii mei, care altfel şi-au tratat pacienţii foarte bine, vor continua să o facă la fel de bine în continuare. Nu am avut cunoştinţă de vreun medic care a refuzat să opereze şi nu mi-a fost semnalat de vreun pacient că nu i-a fost acordat tratamentul", a explicat Ionuţ Negoi. 

Citește și: Ministrul Sănătății prezintă concluziile anchetei de la Floreasca: Pacienta a fost diagnosticată greșit cu alergie la iod. S-a pierdut o pacientă din cauza unei erori care ține de abecedarul chirurgical

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close