Antena 3 CNN Actualitate Managerul Spitalului Judeţean din Ploieşti, Alexandru Băloi, a fost arestat preventiv

Managerul Spitalului Judeţean din Ploieşti, Alexandru Băloi, a fost arestat preventiv

Managerul Spitalului Judeţean din Ploieşti, Alexandru Băloi, a fost arestat preventiv
Sursa foto: Foto: adevarul.ro
27 Aug 2015   •   20:34

Alexandru Băloi, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţe din Ploieşti, a fost arestat preventiv.

Alexandru Băloi, managerul spitalului judeţean Prahova, a fost prins miercuri, de procurorii DNA în flagrant, în timp ce primea mită, la Piaţa Romană, în Bucureşti.
 
Managerul Alexandru Băloi s-a întâlnit cu cel care i-a dat mită chiar în Piaţa Romană. A luat banii în mijlocul străzii, moment în care anchetatorii au intervenit şi l-au prins în flagrant delict.
 
Chiar înainte să primească plicul cu şpagă, medicul a avut o intervenţie telefonică la Antena 3, la emisiunea Se întâmplă în România. El spunea că nu are toate datele despre cazul unei bătrâne din Prahova, care a fost anunţată de medici că nu mai are şanse să se vindece, după ce a fost ţinută 18 ore într-un compartiment al Spitalului Judeţean din Ploieşti.
 
În timp ce familia femeii îi acuza pe medici că au ignorat-o pe bătrână, iar conducerea spitalului afirma că nu are specialişti suficienţi care să se ocupe de bolnavi, directorul spitalului băga în buzunar o şpagă de 3.000 de lei, pentru care ar fi trebuit să deconteze lucrările pe care un afacerist deja le făcuse la spitalul pe care el îl conduce. 
 
Alexandru Băloi a devenit managerul spitalului judeţean de urgenţă Ploieşti anul trecut, în martie.


×
Subiecte în articol: mita luare de mita arestare preventiva
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close