Antena 3 Actualitate Managerul spitalului Sfânta Maria îi oferă un loc de muncă liftierei concediate de la Ministerul Muncii

Managerul spitalului Sfânta Maria îi oferă un loc de muncă liftierei concediate de la Ministerul Muncii

30 Ian 2020   •   17:48
Managerul spitalului Sfânta Maria îi oferă un loc de muncă liftierei concediate de la Ministerul Muncii

Narcis Copcă, managerul spitalului Sfânta Maria din Capitală, a anunţat că este pregătit să îi ofere un loc de muncă liftierei concediate de la Ministerul Muncii.

"Nu ştiu exact cazul, că nu am urmărit cu mare atenţie, dar m-a impresionat doamna şi, dacă are acel aviz, noi suntem pregătiţi să îi oferim un loc de muncă la noi în spital. Am inaugurat recent un lift şi am avea nevoie de serviciile dânsei. Să vină la spital să stăm de vorbă, noi ne-am bucura să o primim alături de noi", a spus Narcis Copcă, managerul spitalului Sf. Maria, la Antena 3. 

Liftiera dată afară de Ministrul Muncii rupe tăcerea! Într-un interviu acordat în exclusivitate Antena 3, femeia, în vârstă de 57 de ani, a povestit cum a rămas pe drumuri dintr-un moft al Violetei Alexandru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close