Antena 3 CNN Actualitate Managerul Spitalului Vaslui, internat în stare gravă, cu suspiciune de COVID. Cum a ajuns în această situaţie

Managerul Spitalului Vaslui, internat în stare gravă, cu suspiciune de COVID. Cum a ajuns în această situaţie

Managerul Spitalului de Urgenţă din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital, cu suspiciune de infectare cu coronavirus. Din primele informaţii, medicii au vrut să o transporte la un spital din Capitală, însă starea ei este gravă şi nu îi permite acest lucru.

Managerul Spitalului Vaslui, internat în stare gravă, cu suspiciune de COVID. Cum a ajuns în această situaţie
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    11 Aug 2020   •   14:30

Medicii au făcut o investigaţie pulmonară în urma căreia a rezultat că are leziuni pe plămâni.

Ana Rinder se află în izolare de aproape 10 zile, fiind suspectă de infectare cu virusul Sars CoV-2. Fiul femeii face parte dintr-un grup de tineri care au fost pe litoral şi în rândul cărora s-a confirmat un caz de COVIV-19.

Tânărul a început şi el să se simtă rău astăzi.

Fiul femeii, contact un grup infectat de pe litoral

În acest caz, este vorba despre un grup de tineri care a ajuns în staţiunea Costineşti, pe 1 august, iar autorităţile s-au sesizat pe 5 august. Mai exact, 30 de persoane ar fi participat la un eveniment privat pe malul Mării Negre, foarte aproape de Costineşti şi au fost cazaţi în trei pensiuni diferite.

Autorităţile şi-au dat seama că ceva este în neregulă când s-a confirmat prima infectare cu coronavirus, iar tinerii care au petrecut acolo împreună cu câţiva adulţi au fost transportaţi de urgenţă la Vaslui.

Potrivit unor informaţii obţinute pe surse de Antena 3, se pare că managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui ar fi participat la acest eveniment privat organizat la Costineşti, împreună cu fiul ei. 

Managerul Spitalului din Vaslui, în stare gravă. Nu poate fi adus la Bucureşti

Atunci când a aflat de primul caz confirmat cu COVID printre persoanele care au participat la acel eveniment privat, femeia, directorul Spitalului Judeţean Vaslui, ar fi plecat de la Costineşti spre casă, unde ar fi decis să se autoizoleze împreună cu fiul ei.

Femeia a stat de vorbă cu medicii de la DSP, însă aceştia sunt destul de supăraţi acum, pentru că managerul spitalului nu le-ar fi spus că la acel eveniment ar fi fost atât de mulţi tineri, respectiv 30 de persoane.

Proprietarii uneia dintre vile au fost amendaţi cu 10.000 de lei, pentru că nu au fost respectate acele reguli de distanţare fizică.

În acest moment, managerul spitalului este în stare gravă, colegii femeii fac eforturi mari ca să o menţină în viaţă, pentru că ar vrea să o transporte la Bucureşti, însă diagnosticul pe care îl are şi starea de sănătate nu-i permit acest lucru.
 

×
Subiecte în articol: ana rinder coronavirus
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close