Antena 3 CNN Actualitate Claudiu Manda, informații incredibile. Comisia cere detalii despre monitorizarea CSAT

Claudiu Manda, informații incredibile. Comisia cere detalii despre monitorizarea CSAT

Claudiu Manda, informații incredibile. Comisia cere detalii despre monitorizarea CSAT
Sursa foto: foto- Captură Antena 3
08 Mai 2018   •   17:33

Președintele Comisiei de control a SRI, Claudiu Manda, a vorbit despre sesizarea primită, în care Comisia era înștiințată asupra faptului că membrii CSAT au fost ei înșiși filați de SRI. 

„Dacă s-ar proba o astfel de afirmație ar fi una foarte gravă. Însă noi, în acest moment, suntem în situația în care am fost sesizați printr-o adresă trimisă prin poșta electronică de domnul Dumitru Iliescu. De fiecare dată când am fost sesizați cu privire la un subiect, Comisia e dezbătut în plenul ei și a decis să trimitem această solicitare la SRI pentru a avea un punct de vedere, dacă au existat astfel de mandate de securitate națională și dacă au fost vizate persoane din CSAT”, a spus Manda. 

„Dacă se dovedește că au fost astfel de fapte, de filaj, de interceptare ambientală, a comunicațiilor, sigur că trebuie să vedem și care e baza legală și care erau amenințările la adresa securității naționale. Însă, suntem doar în etapa în care au fost sesizați și urmează să vedem dacă s-au întâmplat astfel de fapte”, a adăugat Claudiu Manda. 

×
Subiecte în articol: Claudiu Manda
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close