Antena 3 CNN Actualitate Manda, despre audierea lui Băsescu: „Dacă doreşte să vină sau dacă nu, să ne spună explicit”

Manda, despre audierea lui Băsescu: „Dacă doreşte să vină sau dacă nu, să ne spună explicit”

Manda, despre audierea lui Băsescu: „Dacă doreşte să vină sau dacă nu, să ne spună explicit”
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Mar 2018   •   19:25

Preşedintele Comisiei pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat marţi că următorul invitat la audieri, după fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea, va fi fostul preşedinte Traian Băsescu.

"Noi ne ţinem de calendar. După domnul Coldea urmează domnul Traian Băsescu. Dacă doreşte să vină sau dacă nu, să ne spună explicit că nu doreşte să vină. După care discutăm de următoarele persoane pe care le invităm", a precizat Manda după şedinţa comisiei.

Întrebat dacă nu va fi audiat şi Liviu Dragnea, Manda a răspuns: "Dacă am spus că discutăm după ce vorbim despre venirea domnului Băsescu sau refuzul său, o să discutăm atunci. Printre primele persoane pe care dorim să le invităm se află inclusiv domnul Liviu Dragnea".

Fostul preşedinte Traian Băsescu, senator PMP, a precizat la începutul lunii că va merge la Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI numai după ce va fi audiat liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea.

"Şi, dacă ce poate mărturisi Dragnea despre întâlnirile, chefurile şi meciurile de tenis de la vilele SRI, la care a participat alături de Maior, Ponta, Coldea, Dîncu, Kovesi, Georgescu, Ghiţă şi alţi înalţi reprezentanţi din magistratură şi servicii secrete nu prezintă interes pentru onorabila majoritate din Comisia SRI, de ce aş crede că prezenţa mea la comisie ar fi necesară sau utilă? Aşa că, dragi parlamentari din Comisia SRI, căutaţi-mă după ce îl audiaţi pe Dragnea. Nu vedeţi că bietul Daddy îşi rupe hainele de pe el pentru că aţi refuzat să-i primiţi spovedania?", a scris Băsescu pe o reţea de socializare.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Claudiu Manda
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close