Antena 3 CNN Actualitate Manelistul Dani Mocanu, ridicat de mascaţi şi dus la audieri în Mureş

Manelistul Dani Mocanu, ridicat de mascaţi şi dus la audieri în Mureş

Manelistul Dani Mocanu a intrat din nou în atenţia oamenilor legii. Joi dimineaţă mascaţii i-au bătut la poartă, iar casa i-a fost percheziţionată.

Manelistul Dani Mocanu, ridicat de mascaţi şi dus la audieri în Mureş
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iul 2022   •   09:52

Update 14:00 - Dani Mocanu a fost ridicat de la domiciliu şi dus la audieri, în Mureş. 

Ştirea iniţială: Polițiștii din Mureș desfășoară joi dimineață o percheziție în Argeș, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase. Vizat este Daniel Mocanu, cunoscut ca Dani Mocanu, cântăreț de manele.

Manelistul ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș, iar filmarea a fost urcată pe Tiktok. În urmă cu aproximativ 3 săptămâni polițiștii s-au sesizat din oficiu.

A fost scandal la poarta manelistului. Fraţii lui Dani Mocanu au agresat jurnaliştii prezenţi şi le-au cerut să nu mai filmeze.

Dani Mocanu a fost implicat într-un șir de scandaluri ca urmare a asocierii cu diverşi interlopi notorii.

În 2017, el a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița, sub acuzarea de conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane.

Mocanu, împreună cu alți 11 indivizi, era acuzat că a trimis mai multe tinere să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda.

În 2020, Mocanu a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de incitare la ură sau discriminare, după ce a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în urma încărcării pe YouTube a videoclipului piesei Curwa, prin care încuraja la violență împotriva femeilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Dani Mocanu mures
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close