Antena 3 CNN Actualitate Maneliştii, interzişi în mijloacele de transport în comun din Galaţi (VIDEO)

Maneliştii, interzişi în mijloacele de transport în comun din Galaţi (VIDEO)

Maneliştii, interzişi în mijloacele de transport în comun din Galaţi (VIDEO)
Sursa foto: minune
28 Feb 2010   •   21:07

99 la sută dintre români iubesc manelele, spune şeful statului. Mulţi vorbesc mai bine decât moderatorii de televiziune, adaugă preşedintele Institutului Cultural Român. Totuşi, maneliştii au fost interzişi în mijloacele de transport în comun din Galaţi.

Revoluţie în transportul în comun din Galaţi. Manelele au fost interzise în noile autobuze şi microbuze care vor circula din această primăvară pe străzile de lângă Dunăre. Mai mult, gălăţenii nu vor mai vedea şoferi îmbrăcaţi în maieu, pentru că toţi vor fi obligaţi să poarte cămaşă şi cravată.

Şoferii nu sunt foarte deranjaţi de ţinuta obligatorie, dar nu par să accepte lipsa manelelor. Mai ales că, aşa cum zicea preşedintele Traian Băsescu a afirmat, 99% dintre români apreciază manelele.

Mai marii transportului gălăţean uită şi de rolul educativ al manelelor, subliniat de preşedintele Institutului Cultural Român, Horia Roman Patapievici.

Un sondaj efectuat în urmă cu câţiva ani arăta că maneaua este genul muzical preferat de aproape o treime dintre elevii de gimnaziu şi un sfert dintre liceeni.



Antena 3




×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close