Antena 3 CNN Actualitate Manelistul Florin Salam, prins când priza cocaină. "Atâta timp cât n-am făcut nimănui rău, fac ce vreau cu viaţa mea"

Manelistul Florin Salam, prins când priza cocaină. "Atâta timp cât n-am făcut nimănui rău, fac ce vreau cu viaţa mea"

Manelistul Florin Salam, prins când priza cocaină. "Atâta timp cât n-am făcut nimănui rău, fac ce vreau cu viaţa mea"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    14 Oct 2013   •   16:40
Florin Salam a fost prins când consuma droguri, susţin surse apropiate anchetei. Cântăreţul de manele este învinuit de procurori pentru deţinere de droguri în vederea consumului, dar este acuzat şi de trafic de stupefiante. 
 
Manelistul ar fi recunoscut în faţa procurorilor că lua droguri, consuma cocaină. Salam a spus că primea stupefiantele de la un menmbru al formaţiei sale, persoană care făcea parte dintr-o grupare de traficanţi.

"Atâta timp cât n-am făcut nimănui rău, fac ce vreau cu viaţa mea", a mai spus manelistul, la ieşirea de la audieri.
 
Gruparea a fost destructurată în urmă cu două săptămâni de procurorii DIICOT. Se pare că aceşti traficanţi dădeau droguri şi altor vedete din România.
 
Florin Salam a recunoscut că a consumat droguri, iar procurorii au găsit şi urme de cocaină în camera de hotel unde stătea Florin Salam. 

Conform surselor citate, Florin Salam era aprovizionat de un membru al trupei, audiat de DIICOT în urmă cu două săptămâni.

În replică, Salam spune că a fost omul nepotrivit la locul nepotrivit.

Cântăreţul Florin Salam şi componenţii trupei acestuia sunt vizaţi într-un dosar în care procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) îi suspectează de consum de cocaină.

La ieşirea de audieri, Florin Salam a declarat că a fost audiat ca martor, după ce a fost "la un şpriţ unde s-au întâmplat mai multe prostii", spunând însă că nu ştie ca cineva din trupa sa să consume cocaină.
 
Citiţi şi Cultură "fără număr". Ministerul Tineretului face educaţie cu Salam şi Vijelie

 

 

×
Subiecte în articol: Florin Salam droguri cocaina
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close