Antena 3 CNN Actualitate Mangalia. Poliţia caută doi obsedaţi sexual care sechestrează minore în lift

Mangalia. Poliţia caută doi obsedaţi sexual care sechestrează minore în lift

Mangalia. Poliţia caută doi obsedaţi sexual care sechestrează minore în lift
Sursa foto: Foto: observator.ro
de M.Z.    |    05 Sep 2011   •   20:50

Alertă la Mangalia, unde poliţiştii încearcă să dea de urma unor obsedaţi sexual care îşi aleg victimele din rândul adolescentelor. Le sechestrează pe minore în lifturi şi se dezbracă apoi în faţa copilelor. În ultima lună, au fost două atacuri în acelaşi bloc. Ultima victimă, o fată de 13 ani, fiică de procuror, a reuşit să-l pună pe fugă pe unul dintre agresori.

Fetiţa de 13 ani a urcat în şi imediat după ea a venit şi agresorul. Acesta a blocat liftul între etajele trei şi patru şi s-a dezbrăcat în faţa fetiţei care, speriată, a început să ţipe. După ce a scăpat, minora le-a povestit poliţiştilor că individul a ameninţat-o cu bătaia şi a pus-o şi pe ea să se dezbrace.

Disperată, aceasta a lovit cu picioarele pereţii cabinei. Un vecin a auzit şi a început să bată în uşă, la unul din etajele superioare.
A fost rândul agresorului să se sperie. A coborât cu liftul la parter şi dus a fost. Deşi scena s-a petrecut ziua în amiaza mare, nu l-a văzut nimeni.

Cu doar o lună în urmă, în acelaşi bloc, o fetiţă de 11 ani a păţit acelaşi lucru.

Frica este şi mai mare de când poliţiştii le-au spsus oamenilor că au de-a face cu doi obsedaţi sexual.

Bărbatul care a încercat să le violeze pe cele două minore are în jur de 30-35 de ani, părul şaten şi ochii deschişi la culoare. Oamenii legii au reuşit să-i facă portretul-robot, iar asfel de afişe au fost lipite în principalele cartiere din Mangalia şi Constanţa. Persoanele care îl văd pe bărbat sunt rugate să sune de urgenţă la 112, pentru că bărbatul este încă în libertate şi poate oricând să atace din nou.

Dacă va fi prins, individul riscă până la şapte ani de închisoare.

 



×
Subiecte în articol: sechestrare minore lift mangalia
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close