Antena 3 CNN Actualitate Manifestările de 1 Decembrie se vor muta în mediul online

Manifestările de 1 Decembrie se vor muta în mediul online

Ziua Naţională va fi sărbătorită anul acesta fără defilări militare sau alte evenimente tradiţionale, la care de obicei se adunau zeci de mii de oameni. Toate concertele, dar şi dezbaterile se vor muta în mediul online. Nici comercianţii nu vor mai fi la Alba-Iulia de 1 decembrie.

Manifestările de 1 Decembrie se vor muta în mediul online
de Iulia Gorgorin    |    21 Noi 2020   •   17:24

Parada de 1 Decembrie care strângea în fiecare an mii de oameni, a rămas doar o amintire. Singurele evenimente organizate anul acesta cu un număr limitat de persoane sunt depunerile de coroane şi slujba care va fi oficiată în curtea Catedralei Reîntregirii Neamului.

Prefectul de Alba a dat de înţeles, că starea de carantină în Alba-Iulia se va prelungi

Anul acesta va lipsi atât masa populară organizată de obicei în Piaţa Cetăţii din Aba-Iulia, dar şi focul de artificii.

Turiştii care vor să meargă la Alba-Iulia de Ziua Naţională trebuie să ştie că sunt restricţii de circulaţie şi că vor fi nevoiţi să aibă declaraţia pe propria răspundere asupra lor.

Toate manifestările de 1 Decembrie se vor muta în mediul online

Orașele Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Cugir, Abrud și comuna Ciugud au intrat deja în carantină din cauza numărului mare de persoane infectate raportate la mia de locuitori.

Măsurile obligatorii pentru toate persoanele care se află permanent sau tranzitează zonele menționate, au fost stabilite prin ordin al șefului Departamentului pentru Situații de Urgență. În interiorul celor șase localități vor fi limitate deplasările, vor fi interzise numeroase activități economice, culturale și va fi necesară declarația pe propria răspundere.

Va fi strict interzisă intrarea / ieșirea din zona carantinată prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile naționale, județene, comunale și forestiere, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: 1 Decembrie online
Parteneri
România trimite soldați în Orientul Mijlociu
x close