Antena 3 CNN Actualitate MApN: Zece militari ucraineni răniți, aduși în România, pentru tratament și recuperare

MApN: Zece militari ucraineni răniți, aduși în România, pentru tratament și recuperare

MApN: Zece militari ucraineni răniți, aduși în România, pentru tratament și recuperare
29 Apr 2015   •   11:25

Zece militari ucraineni răniţi vor fi aduşi astăzi în România pentru a fi trataţi. Vor ajunge cu aeronavă militară şi vor fi trataţi la Spitalul Militar Bucureşti, dar şi la alte spitale din ţară.  O aeronavă militară C-27J Spartan care va avea la bord zece militari ucraineni răniți, ce vor beneficia de tratament și recuperare în România, va ateriza miercuri, în jurul orei 16:00, pe Baza 90 Transport Aerian, a informat Biroul de presă al MApN.

Ministrul Mircea Duşa afirma, recent, că mai mulţi medici români au mers la Kiev, în Ucraina, pentru trierea răniţilor, iar zece dintre aceştia vor fi aduşi şi trataţi în spitale militare din România.

"Au fost medicii militari la Kiev, au făcut trierea pacienţilor, sigur că urmează ca pe cale diplomatică să rezolvăm problemele actelor de identitate ale răniţilor pe care urmează să-i aducem în România. Am înţeles că zece persoane au fost pregătite pentru a fi aduse şi tratate în Spitalul Militar din Bucureşti şi în alte spitale militare din ţară", afirma Mircea Duşa.

×
Subiecte în articol: MApN Ucraina
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close