Antena 3 CNN Actualitate Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile”

Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile”

Imagini din aeronava oficială, în care se află premierul Marcel Ciolacu, alături de grupul de tineri ce au fost blocați pe aeroportul din Dubai au fost postate pe pagina acestuia de Facebook.

Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile”
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
de Georgiana Adam    |    19 Apr 2024   •   18:20

Premierul Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook imagini din aeronava oficială cu care revine în țară. Acesta se află alături de tinerii blocați pe aeroportul din Dubai. El spune că zâmbetele lor i-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile.

”Spre ţară, alături de tinerii pe care furtuna teribilă i-a blocat zilele trecute pe aeroportul din Dubai. Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile…”,. a scris premierul pe Facebook.

Marcel Ciolacu s-a aflat împreună cu mai mulți miniștri într-o vizită oficială, în Dubai şi Emiratele Arabe Unite.

Ministrul de Externe, Luminiţa Odobescu, aflată și ea în aceeași delegație, a precizat că 20 de copii şi doi profesori însoţitori, blocaţi în Dubai din cauza furtunii, se vor întoarce cu premierul Marcel Ciolacu.

MAE a anunțat, joi, că un grup de români, afectat de condițiile meteorologie nefavorabile, a revenit în ţară cu o cursă aeriană operată din Abu Dhabi. Cel de-al doilea grup de cetăţeni români de pe aeroport şi un al treilea grup, care a cerut ajutorul Consulatului de la Dubai, au fost îndrumate spre cazare până la găsirea unei soluţii de întoarcere.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close