Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, după ce ASF a aprobat noile tarife de RCA pentru transportatori: "Vor avea acces la un tarif rezonabil"

Marcel Ciolacu, după ce ASF a aprobat noile tarife de RCA pentru transportatori: "Vor avea acces la un tarif rezonabil"

Premierul Marcel Ciolacu a transmis că salută decizia Consiliului ASF prin care "transportatorii vor avea acces la un tarif de primă rezonabil în cazul RCA”.

Marcel Ciolacu, după ce ASF a aprobat noile tarife de RCA pentru transportatori: "Vor avea acces la un tarif rezonabil"
Sursa foto: Facebook I Marcel Ciolacu
de Ştefan Petrică    |    19 Ian 2024   •   19:40

Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat  propunerile Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România privind noua formulă de calcul a primelor asigurărilor RCA pentru camioane peste 16 tone. Valoarea primei nu va depăși 9000 de lei la clasa B0.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a salutat decizia Consiliului ASF privind accesul transportatorilor la un tarif de primă rezonabil în cazul RCA.

"Încă un angajament îndeplinit! Salut decizia de astăzi a Consiliului ASF prin care transportatorii vor avea acces la un tarif de primă rezonabil în cazul RCA.

Noua formulă de calcul va face ca valoarea maximă a primei recomandate să nu depășească 9.000 de lei la clasa B0, adică foarte aproape de tariful de referință.

Citește și: ASF a aprobat noile tarife de RCA pentru transportatori. Valoarea maximă nu va depăşi 9.000 lei 

Va fi un preț sustenabil, sub țările din jurul nostru, inclusiv pentru micii transportatori, cu 2-3 camioane care nu au posibilitățile firmelor cu flote mari.

În plus, se va permite plata în rate a RCA, dar și posibilitatea suspendării poliței cât timp autovehiculul este parcat pe o anumită perioadă din diverse motive.

Acest Guvern va continua să rezolve toate problemele legitime ale fermierilor și transportatorilor", a scirs Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu ASF RCA transportatori
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close