Marcel Ciolacu, atac la Guvernul Orban: ''Strângeți-vă circul ridicol și plecați odată acasă! Pierzătorilor!''

de Iulia Gorgorin    |    16 Dec 2020   •   20:00
Marcel Ciolacu, atac la Guvernul Orban: ''Strângeți-vă circul ridicol și plecați odată acasă! Pierzătorilor!'' Hepta

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, lansaează un nou atac către Guvernul Orban. ''Oamenii mor pe capete, în timp ce voi, inconștienților, continuați să vă bateți pe ciolan'', a spus Marcel Ciolacu.

''Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraș! Mai nou, ”subsemnatul Orban” se autopropune iarăși premier, o funcție din care a plecat acum o săptămână de incompetent ce a fost în gestionarea pandemiei și a economiei.

Nu, ”subsemnatule Orban”! Tu nu mai poți avea nicio funcție în statul român. Nu o meriți! Oamenii mor pe capete, în timp ce voi, inconștienților, continuați să vă bateți pe ciolan!

Singura soluție este premierul propus de PSD – Alexandru Rafila! Strângeți-vă circul ridicol și plecați odată acasă! Pierzătorilor'', a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

PSD s-a dus, luni, la consultările de la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila premier într-un guvern de uniune națională.

Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi deputat ales în noul Parlament pe lista PSD pentru Bucureşti, nu a participat la consultări, aflându-se în izolare după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

 

 

Parteneri
x close