Marcel Ciolacu, atac la adresa Guvernului Orban după creșterea euro: E clar, avem revenire economică - numai că e în dublu V, de la Werner Iohannis!

de Diana Dragotescu    |    04 Sep 2020   •   17:45
Marcel Ciolacu, atac la adresa Guvernului Orban după creșterea euro: E clar, avem revenire economică - numai că e în dublu V, de la Werner Iohannis! Hepta

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a atacat, vineri, Guvernul Orban în contextul în care euro a atins astăzi un nou maxim istoric, de 4,8492 lei/euro, conform cursului afișat de Banca Națională a României.

Marcel Ciolacu a criticat dur Guvernul Orban, în condițiile în care moneda euro a ajuns la un maxim istoric în raport cu leu. Leul s-a depreciat cu 0,10% față de moneda europeană iar președintele PSD suține că este o veste extrem de proastă pentru români care facturi sau rate lunare la credite. 

Mesajul transmis de liderul PSD:  Pe șleau, asta inseamnă că, de la anul, liberalii încep majorările de taxe si impozite!

„E clar, avem revenire economică: numai că e în dublu V, de la Werner Iohannis!

Euro a doborât azi un nou record istoric, un gest simbolic pentru guvernarea liberală în care se întâmplă numai lucruri fantastice. Sunt convins că românii care plătesc facturi sau rate lunare la credite apreciază acest nou succes al filozofiei fiscale promovată doar prin istericale.

Dar asta nu este, din păcate, singura veste proastă pentru români. Ministrul care îngroapă sistematic România prin împrumuturi aberante ne spune că în 2021 urmează consolidarea fiscală. Ca să traducem pe șleau, asta inseamnă că, de la anul, liberalii încep majorările de taxe si impozite!

Deci, Guvernul Orban ne anunță ca austeritatea începută în acest an prin sutele de mii de locuri de muncă pierdute pentru economie se va accentua la anul prin creșterea taxelor, care va lovi în toți românii.

Ps: Înteleg că e mare fericire la Guvern fiindcă o mare bancă străină ar fi recomandat „Buy Romania": sper că asta nu înseamnă un ok de la Guvernul PNL că pot cumpăra pe nimic companiile din energie si sectorul bancar, adica Hidroelecrica, Romgaz, CEC sau Tarom...”, este mesajul postat de liderul PSD pe pagina de Facebook. 

Parteneri
x close