Antena 3 Actualitate Marcel Ciolacu: ''România trebuie să se pregătească cu toate forțele pentru a evita o catastrofă medicală!''

Marcel Ciolacu: ''România trebuie să se pregătească cu toate forțele pentru a evita o catastrofă medicală!''

de Iulia Gorgorin    |    11 Oct 2020   •   12:45
Marcel Ciolacu: ''România trebuie să se pregătească cu toate forțele pentru a evita o catastrofă medicală!''
Sursa foto: Hepta

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu trage un semnal de alarmă şi spune că ''România trebuie să se pregătească cu toate forțele pentru a evita o catastrofă medicală''.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu trage un semnal de alarmă şi este îngrijorat de felul în care este gestionată pandemia de coronavirus cu care se confruntă ţara noastră.

Marcel Ciolacu consideră că totul trebuie să fie pregătit şi regândit pentru ca situaţia să nu scape de sub control.

''România trebuie să se pregătească cu toate forțele pentru a evita o catastrofă medicală! Întărirea sistemului medical, și în mod special a secțiilor ATI, procurarea medicamentelor esențiale, reorganizarea DSP-urilor, regândirea protocoalelor de testare, pregătirea școlii on-line așa cum trebuie, distribuirea măștilor către persoanele vulnerabile sunt doar câteva dintre cele mai urgente lucruri.

Toate forțele politice ar trebui să-și dea mâna pentru a trece cu bine peste această perioadă!

În schimb, Iohannis și Guvernul PNL refuză orice dialog constructiv și se pregătesc doar de alegeri. La fel cum au făcut cu anticipatele și au pierdut. La fel cum au făcut cu localele și au pierdut. Totul a fost doar pentru alegeri!

Le-am demonstrat că PSD nu se teme de votul românilor. Le vom demonstra și acum dacă este nevoie, dar nu asta îi interesează acum pe români! Ci siguranța și sănătatea lor, a părinților lor, a copiilor și apropiaților!

La sfârșitul lui iulie, Parlamentul a votat cu o largă majoritate o lege prin care data alegerilor poate fi stabilită de legislativ, la fel cum s-a întâmplat când s-au amânat alegerile locale. Atunci a fost o decizie bună, acum Iohannis și PNL au făcut totul pentru a bloca această lege!

Liderul PSD face un apel către forțele politice ''să se preocupe de viețile oamenilor și nu de procente''.

Au contestat-o la CCR și au pierdut. Două luni de tergiversări!!! Și în continuare Iohannis refuză să promulge legea votată de Parlament! Iar până când președintele nu va promulga această lege, Parlamentul nu are nicio pârghie legală pentru a evita dezastrul medical spre care ne îndreaptă iresponsabilitatea lui Iohannis și a Guvernului Său.

De aceea, la fel ca în martie, și acum, în al 12-lea ceas, fac un apel către TOATE forțele politice să se preocupe de viețile oamenilor și nu de procente. Nu uitați esențialul: în martie, România a intrat în stare de urgență pentru a pregăti sistemul sanitar, nu alegerile!

Este momentul să ne așezăm cu toții la masă și să găsim cele mai bune #soluții pentru ca România să treacă peste această încercare cu cât mai puține victime! Așa să ne ajute Dumnezeu!'', a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu catastrofa

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close