Antena 3 Actualitate Marcel Ciolacu: „Clotilde Armand își va da demisia dacă se dovedește că a pierdut alegerile"

Marcel Ciolacu: „Clotilde Armand își va da demisia dacă se dovedește că a pierdut alegerile"

de Laura Dinu    |    12 Mai 2021   •   14:02
Marcel Ciolacu: „Clotilde Armand își va da demisia dacă se dovedește că a pierdut alegerile"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că, dacă în urma renumărării voturilor se va dovedi că Daniel Tudorache a fost, de fapt, câștigătorul alegerilor din Sectorul 1, Clotilde Armand ar trebui să își dea demisia.

"Cunoaştem sesizările făcute de PSD şi nu numai din timpul numărătorii oficiale a voturilor. Presupun că nu am uitat filmările din acele nopţi, în care se pleca cu saci în spate. Haideţi să aşteptăm comunicatul oficial, cum este corect, şi să vedem adevărul. Eu cred că doamna primar de la Sectorul 1, în cazul în care se dovedeşte că a pierdut alegerile, îşi va da demisia", a declarat Marcel Ciolacu. 

"Din ce ştiu eu, din campanie, noi nu eram transparenţi. Eu sunt reprezentantul ciumei roşii. Ni s-a promis transparentizare, profesionalizare. Acum observăm înverşunarea avută cu desfiinţarea SIIJ. Am spus că nu se va desfiinţa SIIJ până când nu se va face lumină în dosarul cu alegerile de la Sectorul 1", a mai spus Marcel Ciolacu la DCNews

"Să vedem ce infracţiuni au fost identificate. Cum s-a putut ajunge aici? (...) În acest moment vorbim de o fraudă electorală în sectorul 1 al Capitalei României. Vom vedea cine este implicat şi cine a facilitat această fraudă. Nu doar rezultatul este important, ci şi cine a fost implicat. Şi vom vedea apoi reacţia politică, în primul rând a celor în culpă, dacă se dovedeşte că e aşa, dar şi pe a noastră. Dar eu consider că nu poţi rămâne primarul sectorului 1, când se dovedeşte că ai ajuns acolo prin fraudă. Poate e neglijenţă, asta ar fi altă discuţie. Să aşteptăm explicaţiile oficiale! Nu vorbim de o comună cu 1000 de locuitori. Vorbim de sectorul 1, de kilometrul zero al Capitalei României", a mai spus preşedintele PSD. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close